Rosa (Supply Chain Planner)

Rosa is in het bezit van een hbo-diploma Logistiek & Economie en heeft daarbij 2 jaar ervaring opgebouwd als Transport Coördinator bij een Rederij. In deze functie is Rosa verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van import- en exportzendingen van twee accounts in Europa. Hiervoor stelt ze containerplanningen op voor zowel voor- als natransport en maakt ze gebruikt van vaste vervoerders via Rail, Barge en Truck. Ook ondersteunt zij met het maken van transportplanningen van lege containers, zodat deze gereed staan voor nieuwe zendingen. Uiteindelijk met als resultaat een zo efficiënt mogelijk proces en een hoge servicegraad richting de eindklant. In de tussentijd monitort Rosa alle zendingen en staat ze nauw in contact met Customer Service en de eindklanten omtrent levertijden. Ondanks dat Rosa het naar haar zin heeft, merkt ze dat er op dit moment te weinig diepgang in haar functie zit en dat ze het plafond heeft bereikt. Met deze reden is ze dan ook op zoek naar een functie waar ze haar planningsvaardigheden kan gaan toepassen en nog verder verbeteren. Dit vindt zij terug in een functie als Supply Chain Planner/Coördinator.

Rosa is een gedreven jongedame met een nuchtere houding. Al vanaf jongs af aan werkte zij fulltime naast haar studie. Ze heeft hierdoor een sterke werkethiek opgebouwd en een operationele instelling. Ze heeft een sterke affiniteit met IT en maakt daardoor systemen snel eigen. Dit in combinatie met haar communicatieve en analytische vaardigheden, maken haar een zeer interessante medewerker binnen de Logistiek en Supply Chain.

Rosa heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €2.700,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het coördineren van import- en exportzendingen van twee accounts in Europa;
  • Verantwoordelijk voor opstellen van containerplanning vanaf de terminal in Rotterdam naar Antwerpen, gebruikmakend van vaste vervoerders door middel van barge-, truck- en railtransport;
  • Ondersteunen bij het opstellen van een transportplanning voor lege containers, zodat deze weer gereed staan op de terminal voor de zendingen;
  • Boeken van containers bij vast transporteurs;
  • Plannen van laad en losafspraken voor de klant;
  • Organiseren van het natransport van het warehouse naar de eindklant;
  • Contact onderhouden met Customer Service en eindklant omtrent levertijden en vertragingen;
  • Bij vertraging of stagnatie zorg dragen voor een tijdige oplossing.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

26

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederland en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

OPUS en MS Office; Excel (expert), Word & PowerPoint