Roos (Supply Chain Planner)

Roos is momenteel ruim vier jaar werkzaam bij dezelfde werkgever. Hier is ze gestart als Resource Planner waarbij ze verantwoordelijk was voor het inplannen van 40 engineers op storingen, inspecties en het uitvoeren van reparaties. Na twee jaar is zij doorgegroeid naar haar huidige functie van Senior Resource Planner waar zij o.a. verantwoordelijk is voor het aansturen van 4 planners. Roos is op zoek naar een nieuwe uitdaging vanwege het feit dat ze bij haar huidige werkgever weinig betrokkenheid voelt. De verschillende aspecten waar zij het meest energie uit haalt zijn; plannen, organiseren, leiding geven en het optimaliseren van processen.


De manier hoe Roos communiceert wordt bij klanten en collega’s als prettig ervaren. Ze weet gemakkelijk banden en relaties te scheppen en zet net dat extra stapje om ervoor te zorgen dat de wensen van de klanten en collega’s vervuld worden door buiten de gestelde kaders te kijken. Zo heeft Roos ervoor kunnen zorgen dat een klant geholpen kon worden, met het repareren van zijn kantoorapparatuur, door een andere engineer te sturen die meer kennis had van de desbetreffende techniek. Ook is Roos een dame die streeft naar perfectie. Bij haar huidige werkgever heeft zij geconcludeerd dat er werd gewerkt met een verouderde werkinstructie. Zij heeft dit met beide handen aangepakt en een nieuwe werkinstructie geschreven voor haar team en management met als gevolg dat nieuwe werknemers sneller en efficiënter ingewerkt kunnen worden.

 

Roos heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.700 op basis van 40 uur per week. Roos zoekt een uitdaging voor 32 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aansturen van 4 FTE planners;
  • Contact onderhouden met klanten en engineers;
  • Analyseren van skills van engineers om zo te bepalen waar welke engineer ingezet moet worden voor inspectie en reparatie;
  • Opstellen van jaarplanningen (verlof engineers, verlof team, bezetting engineers);
  • Verzorgen van trainingen aan eigen team voor een efficiëntere werkomgeving;
  • Escalatiepunt voor klachten.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

28

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Spaans redelijk in woord en redelijk in geschrift.

Computervaardigheden

Oracle (CRM), ORS, (Oracle Real-time Scheduler), Adobe Indesign, MS Office (Excel, Word, PowerPoint)