Mark (HBO Starter Supply Chain)

Mark staat op het punt om zijn hbo-opleiding Bedrijfskunde MBK af te ronden. Momenteel voert Mark zijn afstudeeronderzoek uit bij een organisatie gespecialiseerd in inspectie en onderhoudt van kranen. Hier analyseert hij de Logistieke en Supply Chain processen op gebied van; communicatie, werkwijze en systemen met als doel meer efficiëntie. Omdat Mark binnenkort afstudeert, is hij zich aan het oriënteren op de arbeidsmarkt. Hij zoekt een startersfunctie binnen de Supply Chain of Logistiek als planner of coördinator waar hij tevens de ruimte krijgt om mee te denken met het optimaliseren van processen.

 

Mark is een gemotiveerde jongeman die zich continu wil blijven ontwikkelen. Dit blijkt uit de cursus beleidsplannen en adviesrapporten die hij vanuit eigen initiatief gevolgd heeft. Hij is erg sociaal en behulpzaam naar zijn omgeving wat blijkt uit het feit dat hij klaarstaat om medestudenten en collega’s te helpen en assisteren wanneer nodig. Bovendien is Mark oplossingsgericht. Door zijn analytische houding weet hij onderscheidt te maken tussen prioriteiten en dit draagt bij dat hij processen snel kan doorzien.

 

Mark is per 1 juli beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

Onderzoek gedaan naar het interne proces op de werkvloer om de werk efficiëntie te verhogen door processen binnen de organisatie te optimaliseren.
  • In kaart brengen van de huidige situatie;
  • Complicaties vastgesteld waaronder een verouderd ERP- systeem, weinig structuur binnen de afdelingen en weinig innovatie/ontwikkelingen;
  • Uitvoeren van interviews met personeel en directie;
  • Fysiek meelopen met verschillende afdelingen bij het huidige proces;
  • Als resultaat verbetervoorstellen voorgedragen waaronder; het introduceren van een nieuw ERP-systeem, offertes na bellen en binnengekomen producten direct inspecteren en onderhouden.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

24

Woonplaats

Gemert

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Exact, Unit 4, MS Office (Excel, PowerPoint, Word, Outlook)