Sven (HBO Starter Supply Chain)

Sven is na het afronden van zijn studie Logistiek en Economie gaan werken bij een leverancier van levensmiddelen in de foodbranche. Hier was hij als Supply Chain Planner verantwoordelijk voor het plannen van de voorraad. Hij voerde de communicatie met de leverancier over de levertijd van de eerder door Sven bestelde goederen. Sven is een analytische starter en vind een persoonlijke sfeer in een bedrijf belangrijk. In zijn huidige functie als Demand Planner vindt hij het analytische gedeelte erg leuk om te doen. Hij is administratief erg sterk en heeft veel ervaring met AX en MS Office. Hij wil naast administratie ook bezig zijn met plannen. Aangezien hij dit bij zijn huidige werkgever niet kan waarmaken, is hij op zoek naar iets nieuws in de regio Amersfoort / Gelderland.

Sven is analytisch sterk aangelegd. Zijn keuze voor zijn opleiding ontstond door zijn fascinatie voor het optimaliseren van processen. In zijn stages heeft hij laten zien snel problemen te herkennen en passende oplossingen hier voor te bedenken. Sven is een vriendelijke, eerlijke jongeman en erg loyaal naar zijn omgeving. Zijn doorzettingsvermogen dat Sven heeft opgedaan door de diverse projecten en zijn eerste fulltime baan gaan in zijn vrije tijd door, aangezien Sven 4x per week in de Crossfit zaal staat te zweten. Zijn doorzettingsvermogen resulteert altijd in een 100% inzet voor zijn werkzaamheden.

Sven heeft een salaris indicatie van € 2.500,- per maand en is per direct fulltime beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Plannen van productieproces. Flexiforce verzamelt en produceert onderdelen voor industriële deuren;
  • De productie van gemiddeld 60 deuren per dag evenredig verdelen onder het productieteam, in overleg met afdeling Sales;
  • Dienen als contactpersoon voor de afdeling Supply Chain en de afdeling Sales;
  • Verkoopschema maken voor afdeling Sales.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

22

Woonplaats

Regio Utrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Excel, Exact