Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Julia (Material Planner)

Julia heeft na het behalen van haar hbo-diploma International Business and Management, verschillende banen binnen logistiek en supply chain gehad. Momenteel is zij werkzaam als Materiaal Planner bij een grote deepsea-terminal. Hier is zij verantwoordelijk voor het beheren van de masterdata en schakelt ze met verschillende afdelingen over de strategische voorrraad van spareparts. Julia is behalve een sterke organisator, een goede analist. Bij haar vorige baan heeft ze zich veel bezig gehouden met het maken van rapportages en analyses en kwam ze met conclusies en adviezen ter verbetering van het serviceniveau en werkdruk. Naast het feit dat Julia enkele buitenlandse stages heeft afgerond, is zij tweetalig opgevoed en dit zorgt ervoor dat zowel haar Engels als haar Nederlands uitstekend is. Met de focus op een lang dienstverband is Julia aan haar nieuwe baan begonnen, maar vanwege de coronacrisis krijgt zij helaas geen contractverlenging. Daarom is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. In haar ideale functie kan zij meedenken over procesverbetering en bijdragen aan de implementatie hiervan, maar heeft ze ook een goede operationele uitdaging.

Op ons is Julia overgekomen als een leuke, pittige meid die oog heeft voor detail. Ze kan haar verantwoordelijkheden goed uitleggen en weet heel goed wat ze wil.

Julia is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.      

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het schakelen met klanten, de afdeling Inkoop, interne klanten en het magazijn over de strategische voorraad van 40.000 verschillende spareparts;
  • Verantwoordelijk voor het analyseren en optimaliseren van werkprocessen;
  • Zorgdragen voor het behalen van de gestelde doelen met betrekking tot voorraad- en leverbetrouwbaarheid;
  • bevestigingsmaterialen;
  • Toetsen van KPI’s binnen de warehouseomgeving en deze rapporteren aan de manager;
  • Contact onderhouden met interne en externe klanten over capaciteit en levertijd.

Functie

Material Planner

Leeftijd

28

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office; Excel, Word