Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Christa (supply chain planner)

Christa heeft 12 jaar werkervaring als Supply Chain Planner. In deze rol heeft ze 10 jaar gewerkt bij een productiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie en momenteel is ze werkzaam voor een producent van hygiënische artikelen. In haar huidige rol is Christa verantwoordelijk voor de productieplanning van 6 productielijnen. Ze beoordeelt de forecast, maakt lange- en korte termijnplanningen, schakelt deze dagelijks bij en koopt grondstoffen in. Aangezien Christa niet lekker op haar plek zit bij haar huidige werkgever, is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain Planner.
 
Christa is een kei in plannen. Ze houdt van regelen en organiseren en kan goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Christa is het gewend om in een dynamische omgeving te werken en houdt het overzicht door te prioriteren. Ze maakt to do lijstjes en werkt nauwkeurig en geordend. Volgens haar is nauwkeurig werken ‘key’ in een plannersrol. Daarnaast is Christa een betrokken collega, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Ze is communicatief vaardig, kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus en staat sterk in haar schoenen. Met haar jarenlange werkervaring en kennis op het gebied van plannen, weet je bij Christa zeker, dat de planning vlekkeloos zal verlopen.
 
Christa is 36 uur per week beschikbaar, heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de productieplanning van 6 productielijnen;
  • Beoordelen van de forecast en de productieplanning daar op afstemmen.
  • Een lange termijn planning maken van 4 tot 6 weken vooruit. Vervolgens de weekplanning en dagplanning adhoc aanpassen indien nodig;
  • Operationeel inkopen van benodigde grondstoffen;
  • Coordineren dat de grondstoffen op tijd binnen komen en actie ondernemen indien nodig;
  • Coordineren van het verloop van het productieproces en de productieplanning aanpassen indien nodig;
  • Capaciteitsplanningen maken;
  • Nieuwe artikelen aanmaken in het ERP systeem;
  • Eerste aanspreekpunt voor afdelingen sales, verkoop binnendienst en productie;
  • Contact met klanten en leveranciers via de mail en telefonisch.

Functie

supply chain planner

Leeftijd

42

Woonplaats

regio Ede

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Prodin, MS Office: Word, Excel, Outlook