Irene (Supply Chain Planner)

Irene is een jongedame met een wo-opleiding op zak. Bij haar huidige werkgever, een productiebedrijf in de food industrie, is Irene al ruim 3 jaar werkzaam. Hier is ze onder andere verantwoordelijk voor het opstellen van de productie- en transportplanningen, inkopen van hulp- en grondstoffen en is zij de schakel tussen kantoor en productie. Ook is Irene verantwoordelijk voor het beoordelen en sourcen van nieuwe leveranciers. Vanwege het feit dat Irene bij haar huidige werkgever al een aantal verschillende afdelingen werkzaam is geweest, vindt zij het tijd om zichzelf te gaan oriënteren op de arbeidsmarkt. Zij is op zoek naar een functie als Planner, Coördinator of Inkoper in de Supply Chain waar zij afwisselende werkzaamheden uitvoert.

 

Irene is een intelligente jongedame die gekenmerkt wordt door haar betrokkenheid. Ze voelt zich niet prettig bij half-werk verrichten en neemt daarom de verantwoordelijkheid om haar werkzaamheden zorgvuldig af te ronden (zelfs als dit betekent dat er tot ver na sluitingstijd overgewerkt moet worden). Hiernaast heeft Irene ruimtelijk inzicht. Zij kan inschatten welke klant, op welke tijd, in welke hoeveelheden een bestelling zal gaan plaatsen en op basis daarvan weet zij een passende productieplanning op te stellen. Bovendien heeft Irene zeer goede communicatieve vaardigheden. Ze levelt makkelijk met verschillende gesprekspartners en heeft service hoog in het vaandel staan.

 

Irene is latent op zoek, heeft een opzegtermijn van 1 maand en een bruto salarisindicatie van € 3.100,- op basis van 38 uur per week.

Werkzaamheden

januari 2019 - heden Supply Chain Planner              

  • Verantwoordelijk voor het opstellen van de productieplanning op week-niveau voor het productieproces;
  • Contact onderhouden met klanten en leveranciers;
  • Inkopen van grond- en hulpstoffen (gemiddelde waarde van € 10.000 / € 15.000 ) voor het productieproces;
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en contractbeheer;
  • Sourcen van nieuwe transporteurs en leveranciers;
  • Schakel tussen verschillende afdelingen waaronder productie en magazijn;
  • Verantwoordelijk voor de transportplanning met eigen wagen en het uitzetten van transporten bij externe vervoerders;
  • Verwerken van orders in SAP.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

27

Woonplaats

Regio Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Excel, PowerPoint, Word, Outlook)