Brian (Inkoper)

Brian is na het behalen van zijn hbo bachelor Logistics Management aan de slag gegaan als Operationeel Inkoper en heeft bijna twee jaar ervaring opgedaan. Binnen zijn functie is hij verantwoordelijk voor het inkopen van grondstoffen, halffabricaten en technische componenten en stelt hiervoor een inkoopplanning op aan de hand van de productieplanning. Zo draagt hij zorg voor dat de productie nooit stil komt te staan. Dagelijks staat hij in contact met leveranciers omtrent lopende orders en schakelt hij met interne afdelingen, zoals Sales, Logistiek, Logistiek en Kwaliteit. Ondanks dat hij het naar zijn zin heeft, is de functie niet uitdagend genoeg meer. Binnen de organisatie zijn geen doorgroeimogelijkheden waardoor hij nu op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de Inkoop. 

Brian is een kalme en vriendelijke jongeman met een proactieve houding. Hij weet gemakkelijk te schakelen tussen verschillende taken en partijen en dit is ook waar hij zijn energie uit haalt. Tijdens zijn werkzaamheden als Operationeel Inkoper en Supply Chain Coördinator kwam hem dit goed van pas. Brian is bovendien erg behendig met Excel waardoor hij gemakkelijk data inzichtelijk maakt en analyseert. 

Brian heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inkopen van grondstoffen en halffabricaten;
  • Aan de hand van de productieplanning een inkoopplanning opmaken en zorgdragen dat de productie nooit stil komt te staan; 
  • Onderhouden van contact met leveranciers omtrent lopende zendingen; 
  • Opmaken en verwerken van inkooporders in Navision;
  • Het opstellen van de monteursplanning voor het plegen van onderhoud aan machines;
  • Nauw samenwerken met interne afdelingen, zoals Productie, Logistiek en Sales. 

Functie

Inkoper

Leeftijd

23

Woonplaats

Barendrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office; Excel (expert), Word & PowerPoint