Annemijn (HBO Starter Supply Chain)

Annemijn is in het bezit van haar hbo-diploma ‘International Business & Languages’. Tijdens deze studie heeft zij meerdere stages gelopen en projecten afgerond. Hierdoor heeft zij een gedegen kennis opgebouwd binnen de Supply Chain en Marketing en deze kennis wilt ze graag toepassen in haar volgende uitdaging. Annemijn is op zoek naar een functie, waarbij zij midden in het proces acteert en veel in contact staat met internationale contactpersonen. Dit vind zij terug in een rol als Supply Chain Planner/Coördinator of Customer Service.

Om een extra goed beeld te krijgen van de capaciteiten van Annemijn binnen de Supply Chain, hebben wij haar gevraagd om de Harver TalentPitch te maken. Hieruit blijkt dat Annemijn in verschillende functies uitstekend uit de voeten kan. Een coördinerende of planmatige rol komen als beste naar voren. Zij heeft een sterk analytisch vermogen, is flexibel en werkt gestructureerd. Daarnaast is zij goed in plannen en organiseren, kwaliteitsgericht en communicatief vaardig op elke niveau.

Annemijn is een gedreven en leergierig jongedame. Annemijn is kritisch ingesteld en weegt bij het maken van een beslissingen verschillende factoren ten opzichte van elkaar af. Daarnaast weet Annemijn tijdens stressvolle situaties de rust te bewaren door haar vermogen om ad hoc te reageren. Annemijn is energiek, sociaal en krijgt energie van de aanwezigheid van mensen om haar heen. Dit in combinatie met haar talenkennis, maakt haar zeer interessant voor de Logistiek/Supply Chain.

Annemijn is per 1 september fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

25

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits uitstekend in zowel woord als geschrift. Spaans goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office: Excel (goed), Word en PowerPoint, SAP, SPSS.