Sandy (Supply Chain Coördinator)

Sandy heeft meer dan 9 jaar ervaring in het vakgebied Operations. Ze heeft haar ervaring opgedaan binnen een mediaorganisatie, groothandelsorganisatie en ingenieursbureau. Sandy is uitgegroeid van Medewerker Operations naar Coördinator Operations. Hierbij beheerde ze de planning, inkoop, logistieke processen, het warehouse en stuurde ze 5 FTE aan. Naast het bewaken en opvolgen van de uitvoering en oplevering van externe projecten, structureerde en automatiseerde ze ook processen. Sandy deed dit door efficiëntie- en kwaliteitsverbetering op te stellen en uit te voeren. In haar huidige rol als Medewerker Operations bij een staalhandelsorganisatie is ze continue aan het schakelen met de afdelingen Sales, Inkoop, Warehouse, Kwaliteit en Financiën. Hierbij verzorgt ze onder andere douanedocumentatie, stemt ze de expeditie af en bewaakt ze levertijden. Door gebrek aan doorgroeimogelijkheden is ze nu op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Supply Chain/Logistiek.

Sandy is een loyale professional met een zorgzame persoonlijkheid. Zowel in haar privéleven als op de werkvloer biedt zij haar hulp aan waar nodig en komt ze haar afspraken altijd na. Daarnaast is ze erg alert en recht door zee. Als Sandy iets opvalt, maakt ze er gelijk werk van of durft ze de verantwoordelijke hier op aan te spreken. Haar creatieve aanpak en no-nonsense instelling zorgen er voor dat ze zaken op weet te lossen waar anderen niet bij stil staan. 

Sandy heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand. 

 

Werkzaamheden

  • Schakel tussen afdelingen, zoals; Sales, Inkoop, Warehouse, Kwaliteit en Finance;
  • Organiseren van verkochte aanvullende service, zoals materiaaltests, certificeren naar gewenste classificatie bureaus, aankoop van non-stock materiaal, markeringen etc.;
  • Bewaken van levertijden en afstemmen van expeditie;
  • Verzorgen van douane documenten;
  • Verhelpen van knelpunten om orders correct uit te leveren;
  • Troubleshooter omtrent structurele problematiek met betrekking tot orderlevering; 

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

33

Woonplaats

Gorinchem

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels, uitstekend in woord en geschrift. Duits, matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Outlook, Word, Excel, Access), Dynamics NAC, Navision, AGS, EDO, Unit4Multivers.