Carlijn (Inkoper)

Carlijn heeft al ruim twaalf jaar werkervaring, waarvan bijna acht jaar als Inkoper bij diverse bedrijven. Zo is zij vijf jaar werkzaam geweest bij een handelsorganisatie in de food als Inkoper food en non-food. Hier was zij verantwoordelijk voor de inkoop van verpakkingsmaterialen en food artikelen. Daarnaast had ze regelmatig contact met leveranciers, moest zij producten introduceren en heeft ze het inkoopproces geoptimaliseerd. In haar laatste functie als Inkoper binnen een zorginstelling was zij verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad. Daarnaast heeft ze een nieuw systeem geimplementeerd en bestelde ze materialen en goederen. Carlijn is, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper of Projectmanager. 

 

Wij hebben Carlijn leren kennen als een rustige dame met een open, creatieve persoonlijkheid. Carlijn is een sterke onderhandelaar en haalt haar energie uit het bouwen en onderhouden van relaties met leveranciers. Door haar ervaring en duidelijke commincatie weet zij meerdere partijen te binden. Daarnaast is Carlijn resultaatgericht in haar werk en haalt zij alles eruit om haar doelen te bereiken. 

 

Carlijn is per direct beschikbaar voor 32 uur en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur. 

Werkzaamheden

  • Opstellen van rapportages;
  • Ondersteunen van de accountmanagers en buitendienst;
  • Opstellen van de promotionele forecast.

Functie

Inkoper

Leeftijd

39

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Frans en Duits matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Excel (gevorderd), Spaceman, SAP, Navision, MS Office