Henk (Hoofd Bedrijfsbureau)

Henk heeft inmiddels ruim 12 jaar ervaring in de Logistiek en Supply Chain bij twee verschillende organisaties. Zo heeft hij ruim 10 jaar ervaring in logistieke omgevingen en vanaf mei 2018 is hij werkzaam bij een productieorganisatie in de metaalindustrie. Hier is Henk actief in de rol als Hoofd Bedrijfsbureau. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van 5 fte in diverse functie gebieden, productieplanning, inkoop, verkoop en receptie. Dagelijks stroomlijnt Henk de productie- en transportplanning en is hij de schakel tussen de werkvloer en directie. In totaal is Henk eindverantwoordelijk voor 9 productielijnen. Momenteel heeft Henk niet voldoende affiniteit met het huidig management, waardoor hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Henk zoekt de uitdaging in de Supply Chain of Logistiek, als Hoofd of Manager Bedrijfsbureau.

 

Henk is een trotse leidinggevende, die werkt voor de organisatie alsof de organisatie van hem is. Met deze instelling gaat Henk naar zijn werk en doet hij er alles aan om de doelstellingen te behalen, ook als dit betekent dat er overgewerkt moet worden. Hiernaast is Henk van mening dat je mens- en resultaatgerichtheid goed moet balanceren. Door oprecht interesse te tonen in zijn team weet hij een vertrouwensband op te bouwen waardoor zijn team zich gewaardeerd voelt, met als gevolg dat er saamhorigheid ontstaat binnen het bedrijfsbureau. Omdat Henk een voorstander is van ontwikkeling, op zakelijk en persoonlijk niveau heeft hij naast zijn fulltime functie een aantal opleidingen gevolgd.

Henk heeft een opzegtermijn van 1 maand en een bruto salarisindicatie van € 4.700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het gehele bedrijfsbureau bestaande uit productieplanning, inkoop, verkoop en receptie;
  • Aansturen, begeleiden en coachen van 5fte;
  • Contact onderhouden met klanten en leveranciers over voorraden, leveringen en orders;
  • Verantwoordelijk voor de optimale bezetting van 9 productielijnen;
  • Coördineren van de productie- en transportplanningen;
  • Verantwoordelijk voor het behalen van de vastgestelde KPI’s;
  • Schakel tussen productie, management en inkoop;
  • Organiseren van teammeetings met de productie afdeling;
  • Voeren van prijs- en contractonderhandelingen met leveranciers;
  • Verantwoordelijk voor het voeren van beoordelingsgesprekken met personeel.

Functie

Hoofd Bedrijfsbureau

Leeftijd

36

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en goed in geschrift.

Computervaardigheden

Lotus Notes, I-Make (Axians), 4 ward ERP, MS Office (Excel, PowerPoint, Word, Outlook)