Lennard (WO Starter Supply Chain)

Lennard is afgestudeerd aan de opleiding Technische Bedrijfskunde en volgt momenteel de master Operations Management & Logistics. Tijdens zijn bachelor heeft Lennard onderzoek gedaan naar de cohesie tussen de biotechnische en de farmaceutische branche als het gaat om de af te sluiten contracten bij de ontwikkeling van medicijnen. Na het afronden van zijn bachelor is Lennard begonnen aan zijn master, omdat hij nog niet klaar was met leren. Sinds februari jl. is Lennard bezig met zijn afstudeeropdracht binnen de telecommunicatie branche en dan gericht op glasvezel. Nu het eind in zicht is, komt er ook een eind aan de jaren van studeren en Lennard wil zich goed voorbereiden op de volgende stap. Daarom is Lennard zich aan het oriënteren naar zijn eerste baan, die hij in september wil starten. Hij zoekt deze uitdaging vooral binnen een dynamische omgeving, waarbij er een gezonde mix is tussen het analyseren van processen en de dynamiek rondom het “warehouse, dan wel het productieproces”.

Door zijn master heeft Lennard zijn analytische vaardigheden nog verder ontwikkeld. Dit heeft er voor gezorgd dat hij op het gebied van werk, maar ook privé steeds vaker werkzaamheden en acties analyseert. Met de combinatie van zijn analytische vaardigheden en zijn hands-on mentaliteit weet Lennard een plan op papier om te zetten in daadwerkelijke uitvoering en is hij daar dan ook weer graag bij betrokken. Lennard combineert zijn analytische vaardigheden graag met het in contact staan met mensen. Zo heeft hij tijdens zijn studie gewerkt als huiswerkbegeleider en gaf hij leerlingen van het vwo bijscholing in Wiskunde en Economie. Naast school heeft Lennard jarenlang op de markt gewerkt en daar heeft hij de skills in het omgaan, contact leggen en overtuigen van mensen goed ontwikkeld.

Lennard is in overleg vanaf september beschikbaar en heeft een salaris indicatie van € 2.700,- op basis van 40 uur per week.

 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijke voor het onderzoeken en analyseren van het businessmodel van de organisatie;
  • Waar liggen de mogelijkheden m.b.t. de toekomst van het bedrijf;
  • Onderzoeken van de mogelijkheden van de organisatie niet alleen gefocust op het produceren en verkopen, maar ook de service die geleverd wordt;
  • Meelopen met Engineers, Uitvoerders en het NOC (Network Operations Centrum) om te achterhalen waar mogelijke knel- en verbeterpunten liggen;
  • Onderzoeken van de capaciteiten die het bedrijf kan draaien met betrekking tot het aanleggen van glasvezel;
  • Lezen en analyseren van data en artikelen om te achterhalen wat de mogelijkheden zijn voor de toekomst.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

26

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, PowerPoint)