Rob (Supply Chain Planner)

Rob heeft in 2016 zijn Bachelor Bedrijfskunde afgerond. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een Supply Chain Specialist met onder andere ervaring met inkoop en het maken van productieplanningen. Momenteel, is Rob als Material Manager, verantwoordelijk voor het optimaliseren van bestaande Supply Chain processen. Hij gaat projectmatig te werk, waar hij de ene dag data analyseert bij verschillende afdelingen om zo dieper inzicht te krijgen in de werkprocessen. Op andere dagen zet Rob deze analyses om in optimalisatieprojecten. Zo is Rob momenteel, samen met een collega, verantwoordelijk voor de inrichting van een productgroep tegen een waarde van € 20.000.000,- op jaarbasis. Dit doet hij onder andere door bestellingen samen te voegen. Rob is latent op zoek naar een uitdagende functie binnen de Supply Chain, gericht op het optimaliseren van Supply Chain processen.

 

Rob is een enthousiaste man die het liefst open en direct communiceert. Hij weet zijn ervaringen vanuit het verleden goed te verwoorden en legt zaken helder uit. Rob is analytisch erg sterk en baseert potentiële optimalisaties op feiten en cijfers. Door zijn analytisch inzicht ziet hij mogelijkheden en daarom is hij bij zijn huidige werkgever de aangewezen persoon om processen te optimaliseren zodat er efficiënter gewerkt kan worden. Afspraak is afspraak vindt Rob. Wanneer er concrete afspraken gemaakt worden, bijvoorbeeld met leveranciers, zal Rob er voor zorgen dat er consequenties aan vast hangen, indien de afspraken niet nageleefd worden.

Rob is latent op zoek en heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een bruto salaris indicatie van € 4.000,- per maand op basis van 40 uur per week.    

Werkzaamheden

  • Verbeteren van verschillende Supply Chain processen waaronder inkoop, opslag, verkoop, bestellingen, leveringen, doorlooptijden en verstoringen;
  • Interne processen in kaart brengen door mee te kijken bij bovengenoemde afdelingen;
  • Signaleren van knelpunten en bottlenecks;
  • Verzamelen en analyseren van data ten behoeve van interne rapportages;
  • Verbetervoorstellen aandragen bij de directie omtrent de bedrijfsvoering om zo procesoptimalisatie te realiseren;
  • Contact onderhouden met klanten en leveranciers omtrent storingen en levertijden;
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;
  • Optimaliseren van ERP-systemen;
  • Eerste aanspreekpunt bij klachten en storingen.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

30

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Navision, MS Office (Excel, PowerPoint, Word, Outlook)