Jarno (Supply Chain Planner)

Jarno is een specialist in het onderzoeken en onderhouden van optimale voorraden. Zo heeft hij bijna 30 jaar ervaring met het analyseren van voorraadniveaus om hiermee tot een optimale planning van de aanvoer ofwel productie van goederen te komen. Bij zijn huidige werkgever, een handelsorganisatie in medische hulpmiddelen, maakt Jarno aan de hand van historische verkoopdata de forecast en stelt hij aan de hand daarvan de planning op. Daarnaast is hij nauw betrokken bij het opzetten en onderhouden van de data en systemen. Helaas mist Jarno bij zijn huidige werkgever uitdaging. Doordat hij werkt in een kleine organisatie, ziet Jarno in de nabije toekomst geen kansen tot groei. Hij is daarom latent op zoek naar een nieuwe uitdaging, bij voorkeur in een rol waarin voorraadoptimalisatie, planning en automatiseringsprocessen samenkomen. 

Jarno ziet het als een sport om de meest accurate forecast op te stellen. Het verhogen van de efficiëntie in de planning en voorraden geeft hem een kick. Gelukkig kan hij hierbij gebruik maken van zijn cijfer- en procesmatig inzicht waardoor hij makkelijk verbanden legt. Dit in combinatie met zijn behendigheid met computersystemen maakt dat hij ook geautomatiseerde processen weet te optimaliseren. Het is dan ook niet gek dat hij regelmatig als intermediair tussen IT-specialisten en systeemgebruikers betrokken is bij het inrichting en testen van systemen. 

Jarno heeft een opzegtermijn van 2 maanden en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 3.800,- per maand op basis van 40 uur per week. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie voor 36 uur per week. 

Werkzaamheden

  • Opstellen van de jaarforecast op basis van historische data; 
  • Continu monitoren en updaten van de forecast; 
  • Verantwoordelijk voor de productieplanning voor het samenvoegen van diverse medische hulpmiddelen tot totaalpakketten voor de klant; 
  • Voorraadbeheer voor grondstoffen en eindproducten incl. goederen voor de webshop;
  • In samenwerking met een techneut inrichten van het geautomatiseerd systeem;
  • Functioneel testen van het systeem;
  • Afroepen van goederen om de voorraad op peil te houden; 
  • Instrueren van de teamleider productie; 
  • Optimaliseren van de voorraadplanningen. 

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

51

Woonplaats

Regio Den Bosch

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift, Duits voldoende in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

Exact, custom WMS, Xelusplan, MS Office (Acces, Excel, Word, Outlook)