Simon (Supply Chain Planner)

Simon heeft in zijn hele loopbaan ruim 20 jaar ervaring met diverse vormen van planning. Naast het plannen van transporten, zowel met eigen wagens als via externe vervoerders, heeft hij tevens ervaring met material- en productieplanningen. Nu is Simon bewust op zoek naar een nieuwe plannersrol. Het liefst als Productie- of Supply Chain Planner, want daar ligt zijn passie!

Simon is een Allround Planner, die op meerdere vlakken inzetbaar is. Hij is iemand die snel leert en nieuwe informatie/vaardigheden snel eigen maakt. Dit is terug te zien in zijn eerdere functies. Zo heeft hij naast het plannen ook de financiële en ICT werkzaamheden op zich genomen. Daarnaast is in zijn CV terug te lezen dat hij over analytische vaardigheden beschikt. Hij is namelijk verantwoordelijk geweest voor het bewaken en waar nodig bijstellen van budgetten door periodiek de margepercentages te  analyseren. Verder is Simon een persoon die waarde hecht aan lange termijn relaties. Hij beschikt over het inzicht om knelpunten te herkennen en tijdig te handelen. Simon spreekt mensen het liefst persoonlijk aan door hen feedback te geven en de informatie toe te lichten. Verder is hij zelf iemand die van fouten leert en snel beslissingen durft te nemen.

Simon heeft een bruto salarisindicatie van € 3.250,- per maand op basis van 40 uur per week. Hij is per direct beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Opstellen van een planning op dagniveau middels SAP;
  • Verzorgen van productieplanningen voor diverse machines;
  • Verantwoordelijk voor zo min mogelijk snijafval;
  • Combineren van productie orders;
  • Plannen van omrolmachine waarmee afval en restanten van de reguliere productie worden verwerkt tot bruikbare producten;
  • Verantwoordelijk voor de levertijden.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

44

Woonplaats

Regio Roermond

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits goed in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

SAP en Microssoft Office (Word, Excel, PowerPoint en Outlook)