Tim (Projectleider Logistiek)

Tim is, na het afronden van zijn hbo Logistiek en Technische Vervoerskunde, begonnen als Planner en Accountmanager bij een logistiek dienstverlener. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor het produceren van de dagelijkse ritten en de naleving ervan. Met 15 klanten in zijn portfolio was hij ook veel bezig met het bezoeken van klanten, meedenken in oplossingen en het waarborgen van een goede klantbinding. Vervolgens is Tim werkzaam geweest bij een andere logistieke dienstverlener waar hij werkzaam was als Logistiek Proces Analist. Bij deze werkgever heeft hij alle (logistieke) processen in kaart gebracht en waar mogelijk verbetervoorstellen gedaan die hij vervolgens, na goedkeuring, heeft geïmplementeerd. Doordat zijn huidige functie niet genoeg uitdaging bevat is Tim op zoek naar een functie als Project Manager of Proces/Logistiek Engineer waarbij hij processen kan verbeteren.

Tim is een breed georiënteerde man die door zijn analytisch inzicht makkelijk bottlenecks en optimalisatiemogelijkheden weet te traceren. Zijn nieuwsgierigheid heeft ervoor gezorgd dat hij makkelijk kan acclimatiseren in een nieuwe omgeving en ook talen en processen snel eigen maakt. Tijdens zijn functies heeft deze eigenschap er ook toe geleid dat hij klanten makkelijk aan zich kan binden en het contact goed kan onderhouden. Verder is Tim ook zeer sociaal. Hij zet in een groep graag de eerste stap om het balletje aan het rollen te krijgen en deadlines te behalen.

Tim heeft een bespreekbare opzegtermijn van 1 maand met een bruto salarisindicatie van € 3.400,- op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de inboundstroom van goederen tussen China en Rotterdam;
  • Eisen van de verschillende producten in kaart brengen;
  • Handleidingen omtrent eisen ontwikkelen;
  • Beleid op gehele productrange toepassen en controleren.

Functie

Projectleider Logistiek

Leeftijd

31

Woonplaats

Omgeving Tilburg

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en gemiddeld in geschrift.

Computervaardigheden

Navision, Kewill, Talis, Plan&Go, Unit 4, MS Office (Excel, Word, PowerPoint, Visio)