Seth (Warehouse Supervisor)

Sander heeft ruim tien jaar ervaring binnen de Logistiek opgedaan in verschillende, uitdagende functies. Zo is hij ooit begonnen als Logistiek medewerker, waar hij de verantwoordelijkheid kreeg over de opzet van het voorraadbeheer en de implementatie van het voorraadsysteem. In de hierop volgende jaren is Sander meegegroeid met de organisatie en werd hij verantwoordelijk voor het gehele warehouse en de goederenstromen richting meerdere winkels. Tijdens deze rol heeft Sander naast het begeleiden en aansturen van zijn collega’s met succes de goederenstroom geoptimaliseerd. Na bijna 10 jaar binnen dezelfde organisatie te hebben gewerkt was Sander toe aan nieuwe omgeving. Hij maakt daarom een stap naar een andere organisatie waarin hij een vergelijkbare rol bekleedt. Helaas is deze uitdaging niet precies wat hij ervan had verwacht en is hij op zoek naar een andere uitdaging binnen de Supply Chain. Bijvoorbeeld als Supply Chain Planner- of Coördinator

Sander is een sociale en doelgerichte man. Met zijn communicatietechnieken weet hij het beste resultaat uit zijn medewerkers te halen. Hij weet direct een hechte band te ontwikkelen met de mensen om hem heen. Dit resulteert in een gezonde samenwerking en begeleiding en coachen vanuit Sander. Daarnaast weet hij als geen ander de doelen op een rijtje te stappen en stapsgewijs hier naartoe te werken met het team.

Sander heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.     

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van alle processen in het warehouse;
  • Monitoren en op peil houden van de voorraad aan technische componenten;
  • Inkopen van technische componenten en faciltaire producten;
  • Plannen van binnenkomende leveringen;
  • Contact hebben en onderhandelen met leveranciers;
  • Controleren van de assemblage en uitgaande orders;
  • Schakelen met de werkvoorbereiders en Logistiek Manager;
  • Aansturen van warehousemedewerkers (5 tot 10 FTE).

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

35

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Excel (goed), Word en PowerPoint en ERP