Stephanie (Voorraadbeheerder)

Stephanie heeft inmiddels drie jaar ervaring in de Supply Chain, aanvankelijk als Logistiek Administratief Medewerker en de laatste twee jaar als Stock Planner. Zij heeft ontdekt dat het plannen, forecasten en beheren van de voorraden in de Retail haar passie is en dat ze dit goed kan. In haar laatste functie heeft ze zich ontpopt tot een ervaren Stock Planner, die uitdaging vindt in het aanpakken van overbodige voorraden. Zo heeft ze samen met haar team een plan opgesteld om, met aanpassingen in de inkoop en afspraken met leveranciers, een grote overstock terug te brengen naar een gezond voorraadpeil. Nu Stephanie nog een laatste verre reis heeft gemaakt, is ze klaar om zich aan een werkgever te binden voor een volgende uitdaging als Stock Planner of Demand Planner.

 

Stephanie deinst niet terug voor uitdagingen, maar grijpt ze juist met beide handen aan. Zo heeft ze meerdere malen zelfstandig verre reizen ondernomen en toen ze ontdekte dat voorraadbeheer haar ligt, ging ze vol voor om hierin te ontwikkelen. Ze heeft zich strategisch richting stock planning en forecasting bewogen de afgelopen jaren. Deze dame is een echte doorzetter en blijvend op zoek naar uitdaging, want ze weet dat ze nog veel kan bijleren over haar vak. Als je op zoek bent naar een zelfstarter die makkelijk taken oppakt om zichzelf en het bedrijf te ontwikkelen, dan is Stephanie de toevoeging die je nodig hebt.

 

Stephanie is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • In die twee jaar op vier verschillende productcategorieën gewerkt als Stock Planner, waarbij ze nauw samenwerkte met de Inkoper en Category Manager;
  • Forecasts maken tot zes maanden vooruit, om een correcte hoeveelheid producten op het juiste moment te kunnen bestellen;
  • Voorraadhoogte continu op peil houden, hierbij inspelen op (potentiële) overstock en incourante voorraad;
  • Monitoren en analyseren van voorraadposities, sales en leveringen;
  • Contact houden met logistieke afdelingen en leveranciers omtrent forecasts, leveringen, orders, etc.

Functie

Voorraadbeheerder

Leeftijd

30

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Adobe InDesign en Photoshop, MS Office: Excel, Word, PowerPoint en Outlook.