Thomas (WO Starter Supply Chain)

Thomas is bijna afgestudeerd aan de Master Supply Chain Management en heeft al een Bachelor Bedrijfseconomie op zak. Hij heeft zijn thesis geschreven voor een bedrijf actief in het ontwikkelen van 3D printers. Het bedrijf kampte met problemen bij het in kaart brengen van de kosten van een product. Door de totale kosten in kaart te brengen heeft Thomas aangetoond welke onnodige kosten zijn gemaakt door het niet nakomen van de afspraken door de leveranciers met betrekking tot kwaliteit en leveringstijden.Thomas heeft als aanbeveling aangedragen om de data centraal op te slaan en alle kenbare kwaliteitsproblemen van de leveranciers administratief goed op te slaan. Thomas wil graag zijn carrière starten en is daarom op zoek naar een functie als Supply Chain Planner of Coördinator.

Thomas weet door zijn rustige aard in een stressvolle situatie de rust goed te bewaren, duidelijke prioriteiten stellen en problemen in kaart te brengen. Dat Thomas gedreven is blijkt wel uit het feit dat hij Gymnasium goed heeft afgerond, met Cum Laude is afgestudeerd aan de Bachelor Bedrijfseconomie en dit verwacht hij op WO niveau ook te behalen. Daarnaast is Thomas zelfstandig en een pietje precies. Hij heeft zijn schoolcarrière duidelijk op orde en wilt altijd het beste uit zichzelf halen. Dit kan niet door half werk aan te leveren en daar is Thomas zich heel erg van bewust. Wanneer je Thomas een opdracht geeft gaat hij er zelfstandig mee aan de slag en weet het altijd met succes af te ronden. Hij zal altijd eerst zelf over problemen nadenken en pas hulp inschakelen wanneer hij er niet uit komt.

Thomas is per september beschikbaar en heeft een salaris indicatie van € 2.600,- op basis van 40 uur.

 

Werkzaamheden

  • In kaart brengen van de totale kosten die deze organisatie maakt om een 3D printer te produceren;
  • Aantonen van de extra kosten die de organisatie maakt door fouten van de leveranciers;
  • Geconcludeerd dat de kwaliteit van de geleverde halffabricaten niet naar wens is en dat de organisatie veel tijd en geld verspilt;
  • Uitvoeren van onderzoek naar de kwaliteit van het eindproduct en tot de conclusie gekomen dat er gemiddeld vier kwalitatieve fouten worden gemaakt per product;
  • Uitvoeren van literatuur onderzoeken;
  • Afnemen van interviews met medewerkers;
  • Naar aanleiding van het onderzoek de aanbeveling gedaan om de data van alle foutmeldingen centraal op te slaan en alle gebreken duidelijk te verwerken in het systeem.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

22

Woonplaats

Deurne

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SPSS, MS Office (Word, Excel, PowerPoint)