Sven (WO Starter Supply Chain)

Met Technische Bedrijfskunde op zak en momenteel in de afrondende fase van zijn Master Operations Management and Logistics staat Sven te popelen om zijn carrière te beginnen. Naast zijn studie heeft Sven gewerkt als Junior Business Analyst. Hier heeft hij onder andere een project opgepakt met betrekking tot het verbeteren van de productie lay-out om de interne goederenstroom te optimaliseren.Tijdens zijn studie heeft Sven een project uitgevoerd waar hij uit 250 locaties moest kiezen om 5 DC’s te plaatsen. Dit om een optimale en efficiënte goederenstroom te creëren, kosten te minimaliseren, ritten zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren en klanten zo spoedig mogelijk te kunnen leveren. Sven verwacht in oktober te zijn afgestudeerd en is zich aan het oriënteren naar een startersfunctie binnen de Supply Chain dan wel Logistiek. Een plannersfunctie waarin hij processen zo efficiënt mogelijk kan inrichten heeft zijn voorkeur.

Wanneer je Sven inschakelt om een project uit te voeren kan je er van uit gaan dat het geregeld wordt. Sven is namelijk heel precies in zijn werk en wil alles tot in detail goed hebben. Hij gaat goed voorbereid te werk en zal vragen stellen totdat hij alle ins en outs van een project helder heeft. Sven is een man van aanpakken en staat altijd vooraan om een nieuw project op te pakken. Zo organiseert hij, samen met vrienden, jaarlijks een terugkomend evenement wat circa 400 personen aantrekt. Hij is verantwoordelijk om het evenement zo goedkoop mogelijk te organiseren. Door zijn studies heeft Sven zijn analytische vaardigheden verder ontwikkeld en heeft hij geleerd om wiskunde toe te passen in de praktijk. Hij weet daardoor processen dusdanig te ontleden dat hij knelpunten snel weet te achterhalen.

Sven is per oktober beschikbaar en heeft een bruto salaris indicatie van € 2.700,- op basis van 40 uur per werk.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne verbeterprojecten;
  • Verbeten van de productie lay-out om de interne goederenstromen te optimaliseren en het berekenen van de kosten van bepaalde interne afdelingen;
  • Meedenken met het indelen van een nieuwe loods voor een geautomatiseerd magazijn;
  • Verantwoordelijk voor het indelen van drie uitzetstations binnen een nieuwe hal om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten;
  • Berekenen van een algemeen uurtarief voor klanten per productielijn d.m.v het opstellen van kosten analyses en uitrekenen wat de daadwerkelijke kosten zijn die er gemaakt worden en dit uitgesmeerd over de hele organisatie.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

22

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Python, Java, Matlab, SPSS, MS Office (Word, Excel, PowerPoint)