Sandra (Master Data Analist)

Sandra is een professionele Data-/Tender Analist met meer dan 15 jaar ervaring binnen verschillende sectoren. Na de opleiding HTS Werktuigbouwkunde heeft Sandra werkzaamheden verricht als Data Analist, Transportation Analist/Carrier Management en Tender Analist. In haar meest recente functie stelt ze tenderanalyses op voor de afdeling Transport om zo de juiste vervoerder te kiezen. Daarbij zet ze maandelijkse KPI rapporten op en onderhoud ze deze ten behoeve van performance en facturatie. Sandra beschrijft ze procedures en legt ze deze vast in werkinstructies. In haar voorgaande functies heeft ze carrier management uitgevoerd, rapportages verbeterd, 6 FTE aangestuurd en KPI rapporten opgezet/onderhouden omtrent verschillende DC's. Sandra is door gebrek aan uitdaging op zoek naar een nieuwe omgeving waar zij haar kennis kan delen, maar ook zelf nog kan ontwikkelen. 

Sandra is een resultaatgerichte en analytische dame met veel ervaring. Zo weet ze als geen ander hoe zij data inzichtelijk kan maken en hiermee processen kan verbeteren. Ze gaat oplossingsgericht en gestructureerd te werk, hierdoor is ze positief ingesteld en werkt ze nauwkeurig. Haar empathische en behulpzame eigenschappen maken haar een fijne collega om mee samen te werken.

Sandra heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur). Ze wil graag 32 uur werken.

 

Werkzaamheden

  • Tender analyses maken voor de afdeling Transport omtrent de juiste vervoerders kiezen voor nationaal en internationaal transport;
  • Verschillende maandelijkse KPI rapporten opzetten en onderhouden voor performance en facturatie;
  • Maken van divers analyses en rapporten op verzoek van collega's en managers;
  • Procedures beschrijven en vastleggen in werkinstructies;
Manager Backoffice; (juli 2017 - mei 2018)
  • Leiding geven aan 6 direct reports op afdeling Backoffice;
  • Verantwoordelijk voor maandelijkse facturatie en rapportage naar klanten;
  • Afhandelen van claimproces op transportschade en -vermissingen.

Functie

Master Data Analist

Leeftijd

41

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels, uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Outlook, Access), PowerBI