Jelle (Operational manager)

Jelle is na het afronden van zijn hbo-opleiding aan de slag gegaan bij een organisatie actief in de Automotive. Hier heeft hij de verantwoordelijkheid gekregen om de afdeling productie op te zetten. Na een korte uitstap richting de mode-industrie wegens faillissement, heeft het bedrijf een doorstart gemaakt en Jelle gevraagd of hij als Operations Manager terug wilde komen. Hier is Jelle verantwoordelijk geweest voor de complete productie van het bedrijf. Jelle is constant bezig met het verbeteren van zijn werkomgeving. Zo heeft hij, samen met een consultant, een nieuw ERP-systeem geïmplementeerd en is hier eindverantwoordelijke voor. Momenteel is Jelle werkzaam als Logistiek Manager en is hij verantwoordelijk voor het aansturen van 3 materiaalplanners en 10 warehousemedewerkers. Wegens mismatch met de organisatie en functie is Jelle latent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij zoekt zijn uitdaging in een soortgelijke functie als Teamleider Planning of Supply Chain Manager.

Jelle is een zorgzame man. Dit neemt hij mee in zijn leidinggevende skills. Mede doordat Jelle af en toe zijn handen uit de mouwen steekt en zijn medewerkers helpt met fysieke werkzaamheden, weet hij zijn medewerkers te motiveren. Dit leidt ertoe dat de zijn collega’s, zonder te klagen naar hem luisteren en doen wat hij zegt. Jelle heeft een hoge maten van verantwoordelijkheidsgevoel en gaat secuur te werk. Zo is hij verantwoordelijk voor de financiële rapportages en de volledige voortgang van de productie en logistieke processen. Dit zorgt er ook voor dat Jelle snel en onder druk heel goed kan presteren en ad hoc situaties snel weet op te lossen. Daarnaast is hij er verantwoordelijk voor dat het bedrijf om het half jaar ISO gecertificeerd is en blijft. Kort om, Jelle is een gedisciplineerde man die, op zowel privé als zakelijk gebied, altijd zijn werk goed in orde heeft.

Jelle heeft een opzegtermijn van 1 maand en een bruto salarisindicatie van € 3.800,- op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aansturen van de materiaalplanners (3) en het magazijnpersoneel (10);
  • Coachen en motiveren van zijn medewerkers;
  • Opstellen van rapportages van openstaande bestellingen en dit communiceren met de planners;
  • Verantwoordelijk voor het personeel inzet (flexibele schil);
  • Verdelen en omscholen van het personeel samen met 2 productiecoördinatoren voor multi inzetbaarheid van zijn personeel (wegens huidige crisis);
  • Vormen van een crisisteam op het gebied van kwaliteit.

Functie

Operational manager

Leeftijd

32

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

ODOO en MS Office (Word, Excel, PowerPoint).