Dirk (Teamleider Productie)

Dirk heeft ruim 16 jaar ervaring in de Supply Chain. De rode draad in zijn carrière bestaat uit het opstellen van productieplanningen en het aansturen van productieteams van gemiddeld 20 tot 40 medewerkers. Momenteel is Dirk al 5 jaar Teamleider Productie en is hij verantwoordelijk voor het aansturen van 40fte en op tijd inzetten van medewerkers, materialen en middelen voor het produceren van zonweringssystemen voor de detailhandel. In zijn huidige valt Dirk direct onder de directie. Dit betekent dat er voor Dirk geen doorgroeimogelijkheden zijn en is daarom latent op zoek naar een veelzijdige fulltime functie als Teamleider Productie waar ruimte is voor doorgroeimogelijkheden.

 

Dirk is een proactieve man die graag de puntjes op de i zet. Met ruim 16 jaar ervaring in de Supply Chain heeft hij zich ontwikkeld tot een echte kenner binnen zijn vakgebied. Hij biedt een luisterend oor naar zijn collega’s en toont oprechte interesse. Hierdoor krijgt zijn team het gevoel dat ze zich gehoord voelen en daardoor bereidt zijn een stapje extra te zetten. Dirk is een grote voorstander van hard, maar ook slim werken. Zo heeft hij bij zijn huidige werkgever voorraad parameters verhoogd om in de groeiende vraag van de klanten te voldoen. Hiernaast is hij een echte teamplayer die niet vies is van hard werken. Wanneer hij merkt dat zijn collega’s handjes te kort hebben springt hij bij op de werkvloer om zo een ondersteunende rol uit te voeren voor zijn team.

 

Dirk is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 3.800,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en begeleiden van 40 productiemedewerkers;
  • Verantwoordelijk voor het inkopen van grond-en hulpstoffen tegen een gemiddelde waarde van € 50.000,- en € 250.000,- op jaarbasis;
  • Inplannen van het productiepersoneel, machines en middelen voor productie;
  • Bijhouden van urenregistratie van het personeel;
  • Administratief verwerken van alle inkomende goederen en accorderen van facturen;
  • Bijspringen bij drukte in het productieproces.

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

30

Woonplaats

Helmond

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ISP, Exact, MS Office (Excel, PowerPoint, Word, Outlook)