Stef (Supply Chain Planner)

Stef heeft ruim 4 jaar ervaring in de Supply Chain. De rode draad in zijn carrière bestaat uit het maken van capaciteitsplanningen, personeelsplanningen en contact onderhouden met klanten en leveranciers. Momenteel is Stef Capaciteitsplanner bij een groot internationaal productiebedrijf in de hightechindustrie. Hier stelt hij, op basis van de forecast, een capaciteitsplanning op, die hij vervolgens bewaakt binnen de afgesproken kaders. Dit doet hij door te schakelen met verschillende interne afdelingen. In een functie als Supply Chain Planner komt Stef het beste tot zijn recht omdat hij een kei is in plannen, structuur houden en schakelen met verschillende collega’s. Momenteel bij zijn huidige werkgever heeft Stef onvoldoende affiniteit met het huidig bestuur. Stef is daarom latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain Planner waar hij zijn ervaring als Planner mag doorzetten.

 

Stef wordt enorm enthousiast van nauwkeurig en gestructureerd werken. Hij krijgt een kick wanneer hij merkt dat zijn planning binnen de afgesproken kaders gehaald word. Stef is een persoon die altijd in oplossingen denkt. Hij gaat creatief om met knelpunten en denkt out of the box om een oplossing te vinden. Daardoor weet hij goed om te gaan met ad-hoc wijzigingen en spoedorders. Zijn collega’s en naasten krijgen snel het vertrouwen in Stef en dit komt omdat hij keer op keer zijn afspraken na komt. Bovendien is Stef een fijne gesprekspartner.

 

Stef is latent op zoek en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Opstellen van een capaciteitsplanning op dagniveau voor het productieproces;
  • Contact onderhouden met klanten en leveranciers m.b.t. levertijden, orders en veranderingen;
  • Schakel tussen verschillende afdelingen waaronder inkoop, verkoop, administratie, financien en productie m.b.t. het productieproces, orders, levertijden en veranderingen;
  • Coördineren van interne logistieke afdelingen, montage- en productieafdelingen.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

31

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, ISA, MS Office (Excel, PowerPoint, Word, Outlook)