Omer (Supply Chain Planner)

Omar heeft de afgelopen 4 jaar ervaring opgedaan als Transportplanner en Supply Chain Planner. Direct na het afronden van zijn Bachelor ‘Technische Bedrijfskunde’ in februari 2014 is Omar hiermee in contact gekomen. Gedurende zijn carrière is Omar onder andere verantwoordelijk geweest voor de beschikbaarheid en het distribueren van voorraden op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast is Omar bij verschillende logistiek dienstverleners Transportplanner geweest waar hij naast zijn dagelijkse verantwoordelijkheden, ook heeft deelgenomen aan verschillende optimalisatieprojecten. Zo heeft Omar bij een van zijn werkgevers een bottleneck gesignaleerd in het ERP-systeem omtrent bevoorrading. Na het in kaart brengen van de huidige situatie heeft Omar voorgesteld om een ander ERP-systeem te gebruiken met als doel het beheren van de voorraad te optimaliseren. Omar ambieert een rol als Supply Chain Planner, omdat hij de complexiteit en ontwikkelingen in de Supply Chain interessant vindt. Hij zoekt een fulltime functie als Supply Chain Planner waar hij naast zijn dagelijkse verantwoordelijkheden betrokken wordt bij het optimaliseren van processen.

 

Omar heeft een sterk analytisch vermogen en gaat efficiënt en doelgericht te werk. Dit doet hij door zich te richten op de visies en doelstellingen van een organisatie om zo een systematisch plan te bedenken hoe de organisatie deze kan behalen. Hij motiveert zijn collega’s, analyseert huidige bedrijfsprocessen en komt met concrete verbetervoorstellen. Hiernaast is Omar een man die problemen met beide handen aanpakt. Door een luisterend oor te bieden naar zijn collega’s en de meningen te achterhalen komt hij samen met zijn team tot de kern van een probleem wat er toe lijdt dat het probleem sneller en efficiënter opgelost kan worden. Zo heeft Omar bij een van zijn werkgevers ervoor gezorgd dat Omar het desbetreffende aanspreekpunt ging zijn voor een van de leveranciers zodat de communicatiestromen soepel en efficiënt verliepen. Dit heeft ertoe geleid dat zowel de klantbehoeftes als de behoeftes van de leveranciers positief bleven.

 

Omar is per direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.500,- per maand op basis van 40 uur per week. 

Werkzaamheden

  • Opstellen van een efficiente transportplanning op dag-niveau aan de hand van binnengekomende opdrachten, rekening houdend met levering afspraken en vervoer capaciteiten;
  • Verantwoordelijk voor het coördineren van transportplanningen in het ERP-systeem;
  • Onderhouden van contact met chauffeurs en klanten over levertijden, orders en veranderingen;
  • Analyseren en oplossen van problemen en wijzigingen met betrekking tot logistiek;
  • Optimaliseren van chauffeursroutes;
  • Opstellen en rapporteren van statistieke rapportages;
  • Administratief verwerken van transportdocumenten.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

33

Woonplaats

Regio Maaseik

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Oracle, Unit4, Redprairie, Cargoclix, Transwide, MS Office (Excel, PowerPoint, Outlook, Word)