Nico (Supply Chain Planner)

Nico heeft in 2007 de hbo opleiding Logistiek & Techniche Vervoerskunde afgerond. In de twaalf daaropvolgende jaren heeft Nico diverse functies bekleed binnen de logistiek en supply chain. Hij heeft ervaring met productieplanning, voorraadbeheer, importprocessen, leidinggeven aan teams van verschillende groottes en ook is hij key user geweest voor diverse ERP implementaties. Bij zijn huidige werkgever mist Nico structuur in het warehouse en ervaart hij een negatieve werksfeer. Daarom is Nico op zoek naar een uitdagende functie waarin hij (supply chain) processen kan gaan coördineren en/of zijn leidinggevende capaciteiten kan inzetten.

Nico is een rustige man snel in staat is om processen te doorzien, structuur aan te brengen en efficiëntieslagen te maken. Nico is in staat om op diverse niveaus binnen een organisatie te communiceren, maar het liefst staat hij dicht op de werkvloer. Hij is van mening dat de collega’s op de vloer uiteindelijk ideeën in praktijk moeten brengen. Daarom vindt Nico het belangrijk om te weten wat er speelt en om een band op te bouwen met de collega’s. Door zijn geruime ervaring in de logistiek en supply chain is Nico in staat om diverse balletjes tegelijkertijd hoog te houden en is hij sterk in het stellen van prioriteiten. Nico communiceert helder en open en dit maakt hem tot een fijne gesprekspartner.

Nico heeft een opzegtermijn van één maand, is voor 32 uur per week beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.500,- per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Aansturen dagelijkse magazijn operatie (2 Teamleiders en 24 medewerkers)
  • Opstellen van capaciteitsbegroting op basis werkaanbod
  • In kaart brengen van huidige processen in het warehouse en de buitenlocaties
  • Signaleren en doorvoeren procesoptimalisaties ten behoeve van kwaliteitsverbetering en kostenreductie.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

35

Woonplaats

Regio 's-Hertogenbosch

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Microsoft Navision Dynamics, SAP ECC, WMS, MS Office: Excel, Word, PowerPoint