Teun (WO Starter Supply Chain)

Teun heeft onlangs de Master opleiding Supply Chain Management afgerond. Teun heeft vijf verschillende stages voltooid tijdens zijn opleidingen, waarvan eentje vrijwillig. Zo heeft hij zijn afstudeerscriptie geschreven voor een hightech productieorganisatie. Hier heeft hij onderzoek gedaan naar transformationele leiderschapsdimensies en op welke dimensies managers zich zouden moeten richten om het gedrag van de ‘Organizational Citizenship Behavior’ te verbeteren. Tevens heeft hij in zijn voorgaande stages ook uitgebreid kennis gemaakt met de Supply Chain. Zo heeft hij voor zijn vorige afstudeerstage optimalisatie mogelijkheden onderzocht tussen het voorraadbeheersysteem en de interne logistieke processen. Uiteindelijk heeft hij een advies rapport geschreven hoe ze het proces efficiënter kunnen inrichten om zo fouten te voorkomen. Nu Teun is afgestudeerd is hij, samen met Extra Talent, op zoek naar een uitdagende startersfunctie binnen de Supply Chain. Hij bekleedt het liefst een rol waarin hij zijn analytische en communicatieve vaardigheden optimaal kan benutten.

 

Teun is een ambitieuze jongeman die zichzelf graag uitdaagt om het maximale uit zichzelf te halen. Dit blijkt ook uit het feit dat hij tijdens zijn Master een half jaar vrijwillig stage heeft gelopen bij een logistieke dienstverlener in Engeland. Dit heeft hij gedaan om zijn kennis te verbreden. Hij is communicatief vaardig en vindt het leuk om de schakel te zijn tussen mens en techniek. Hierin kan hij data goed vertalen naar bruikbare informatie voor de gehele organisatie. Daarnaast is Teun erg vaardig met Excel en haalt hij plezier uit het analyseren en inzetten van data om processen te optimaliseren.

 

Thijs is per direct, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Onderzoek gedaan naar transformationele leiderschapsdimensies en op welke dimensies managers zich zouden moeten richten om het gedrag van de Organizational Citizenship Behavior te verbeteren;
  • Enquetes opgesteld en verstuurd; 
  • Interviews vericht met medewerkers op de vloer; 
  • Data verzameld en statistische analyses uitgevoerd in SPSS;
  • Als conslusie een model gemaakt waarin verwerkt is hoe gedrag werkt en vanuit daar advies gegeven hoe ze verschillende aspecten kunnen aanpakken en verbeteren, inclusief een stappenplan. 

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

25

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Google sheets, Joomla, SPSS, Python, SAP, MS Office (Project, Excel (gevorderd), Word, PowerPoint)