Maarten (HBO Starter Supply Chain)

Max is zojuist afgestudeerd aan de Logistics Engineering. Tijdens zijn opleiding heeft Max een talentenprogramma gevolgd omdat hij tot een van de beste studenten van zijn opleiding behoorde. Dit talentenprogramma heeft geresulteerd tot een mooie plek voor zijn afstudeerstage bij een toonaangevende logistieke dienstverlener. Als afstudeeropdracht heeft Max bij deze logistieke dienstverlener onderzoek gedaan naar het nieuwe ERP-systeem. Hier heeft hij maar liefst 24 verbetervoorstellen voor aangedragen waarvan 17 daadwerkelijk doorgevoerd worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij een besparing heeft weten te realiseren van 0,73 fte, dit is 0,23 fte meer dan de doelstelling was. Nu Max is afgestudeerd wil hij net als zijn afstudeeropdracht een te gekke nieuwe uitdaging. Deze uitdaging zoekt hij bij een logistieke dienstverlener of een productiebedrijf in de rol van Supply Chain Planner/ Coördinator, met uitzicht op ontwikkeling in de toekomst.

Max is heel energiek en dat merkt je ook in de feit dat hij graag aan een nieuwe uitdaging wil beginnen. Hij geeft altijd net een stuk extra power om successen te behalen en daarbij is hij erg ondernemend. Tijdens zijn studie heeft hij een eigen onderneming opgezet, waar hij te maken heeft gekregen met alle facetten van een eigen onderneming. Max weet heel duidelijk wat zijn doel is en waar hij over een aantal jaar wil staan, namelijk fungeren als Logistiek dan wel Supply Chain Specialist. Hij denkt altijd mee in oplossingen en wanneer hij een mogelijkheid ziet draagt hij deze ook aan. Max kan op alle niveaus makkelijk praten en durft zelfs met een directeur te sparren.

Max is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Onderzoeken hoe het nieuwe ERP-systeem geoptimaliseerd kan worden ter verbetering van de efficiëntie, betrouwbaarheid en kwaliteit van de geleverde services om een besparing te realiseren van 0.5 fte;
  • Door middel van literatuur onderzoek uitvoeren naar de mogelijkheden die er zijn binnen de vraagstelling;
  • Verantwoordelijk voor het automatiseren van de bevestigingsmails omtrent orders, factureren en returns;
  • Meelopen met medewerkers om een beter beeld te krijgen van de werkzaamheden;
  • Schakelen en vergaderen met de applicatie manager en leverancier van het nieuwe ERP-systeem;
  • Stapsgewijs alle verbetervoorstellen nalopen en oplossingen implementeren;
  • 24 concrete aanbevelingen gedaan, waarvan 17 verbetervoorstellen worden uitgevoerd;
  • Een fte van 0,73 behaalt, 0,23 fte hoger dan de doelstelling.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

25

Woonplaats

's-Hertogenbosch

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, SketchUp, AutoCAD, MS Office (Word, Excel, PowerPoint).