Timon (Commercieel medewerker)

Timon heeft de hbo-opleiding commerciële economie in the pocket. Momenteel is Timon werkzaam als Commercieel medewerker binnendienst, maar deze titel doet niet eer aan zijn werkzaamheden. Hij is namelijk verantwoordelijk voor het complete sales traject bij een handelsorganisatie in de verpakkingsindustrie. Hierbij zijn de grootste verantwoordelijkheden van Timon om met klanten te schakelen, met leveranciers te onderhandelen en het inkopen van de producten. Tijdens zijn huidige werkzaamheden is Timon tot de conclusie gekomen dat hij een functie als inkoper binnen de Supply Chain ambieert.

Timon voert zijn werkzaamheden planmatig uit. Zo stippelt hij zijn werkdag volledig uit en heeft hij hier een duidelijke structuur in aangebracht. Door zijn duidelijke planning weet hij heel makkelijk prioriteiten te stellen. Wanneer Timon zich ergens in vast bijt stopt hij niet voordat hij het gewenste resultaat heeft geboekt. Op 16 jarige leeftijd heeft Timon de Kennedymars gelopen, een 80 kilometer lange tocht waarvan hij de laatste 10 kilometer puur op doorzettingsvermogen heeft weten uit te lopen. Daarnaast heeft Timon een duidelijke commerciële achtergrond en instelling. Hij weet door zijn doorzettingsvermogen altijd de beste mogelijke deal te regelen.

Timon heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.700,- op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het complete traject van offerte klant tot levering;Inkopen op basis van de voorraad en orders van klanten in de verpakkingsindustrie;
  • Onderhandelingen verrichten met leveranciers;
  • Onderhouden van contact met leveranciers omtrent levertijden van producten en het naleven hiervan;
  • Plegen van koude, lauwe en warme acquisitie om nieuwe klanten binnen te werven;
  • Verantwoordelijk voor de administratie omtrent ADR (vervoer gevaarlijke stoffen) aanvragen;
  • Efficiënt plannen van transport, opslag naar klant;
  • Afhandelen van klachten;
  • Vragen en orders van klanten behandelen;
  • Opstellen van offertes en het nabellen hiervan.

Functie

Commercieel medewerker

Leeftijd

28

Woonplaats

Helmond

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact, MS Office (Word, Excel, PowerPoint).