Nathalie (Inkoop assistent)

Nathalie heeft ondertussen 8 jaar werkervaring waarvan ruim een jaar als Inkoop Assistent binnen een handelsorganisatie. Binnen haar functie als floormanager heeft zij kennis gemaakt met de inkoop. Hier heeft zij meegelopen met de hoofd-inkoper en was ze verantwoordelijk voor het nabestellen van de producten en het voorraadbeheer. Vanuit deze functie is Nathalie terecht gekomen binnen haar huidge functie als Inkoop Assistent. Binnen deze functie is ze verantwoordelijk voor het verwerken van de binnenkomende orders, sampels en de leverings- en inkoop voorwaarden. Daarnaast is ze het aanspreekpunt voor de leveranciers en voert ze prijsonderhandelingen. Tevens stelt ze salesanalyses op, voert ze kwaliteitscontroles uit en is ze verantwoordelijk voor de voorraadmanager en stelt ze wekelijkse forecasts op. Omdat Nathalie toe is aan een nieuwe uitdaging, is ze samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe functie als Inkoper.

Nathalie is een sprankelende dame met een sterke, uitgesproken persoonlijkheid. Spontaan, betrouwbaar en gedreven zijn termen die haar omschrijven. Door haar open persoonlijkheid en haar positieve instelling weet zij haar collega's te enthousiasmeren. Ze vind het belangrijk dat afspraken worden nagekomen en neemt hier zelf ook haar verantwoordelijkheid in. Ze stelt duidelijke prioriteiten en werkt geordend waardoor je altijd van haar op aan kunt. 

Nathalie heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Ondersteunen van de Inkoper bij de heren, assecoires en tassen collectie;
  • Verwerken van orders, samples en leverings- en inkoop voorwaarden;
  • Contact onderhouden en afspraken maken met leveranciers;
  • Het voeren prijsonderhandelingen;
  • Verantwoordelijk voor kwaliteitscontroles;
  • Het opstellen van salesanalyses en voorraadmanamgent (wekelijkse forecasting).

Functie

Inkoop assistent

Leeftijd

28

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in zowel woord als geschrift

Computervaardigheden

Ms Office (Excel, Word)