Rens (WO Starter Supply Chain)

Rens is in de afrondende fase van de Master Supply Chain Management, waardoor hij nu klaar is voor de eerste stap in zijn carrière. Tijdens zijn scriptie, bij een handelsorganisatie, heeft hij kennis gemaakt met een deel van het Supply Chain proces. Hij heeft onderzoek gedaan naar het proactief voorspellen van de klantwens. Rens heeft geconcludeerd dat dit aantrekkelijk is voor de organisatie en het wordt momenteel geïmplementeerd. Rens is ook werkzaam als Servicedesk Medewerker bij dezelfde organisatie. Hier is hij verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met klanten, schakelen met interne afdelingen en de administratieve afhandelingen daarvan. Tevens analyseert hij klant problemen en bedenkt hij passende oplossingen. Nu Rens aan de start van zijn carrière staat gaat hij graag aan de slag binnen de Supply Chain, bijvoorbeeld als Inkoper of Supply Chain Planner.

 

Rens is een spontane, gemotiveerde jongeman die graag georganiseerd te werk gaat. Dit uit zich in het feit dat hij zijn werk erg serieus neemt en niet snel weg zal lopen voor hij zijn doel bereikt heeft. Daarnaast hecht Rens waarde aan een fijn team en steekt hij hier zelf ook moeite in. In zijn werk staat het contact met klanten centraal. Rens snapt snel wat de klant verwacht en weet daar dan een passende oplossing bij te vinden. Tevens is hij loyaal en werkt hij het liefst een langere periode bij dezelfde werkgever.

 

Rens is per Oktober 2019 fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.600,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Onderzoek gedaan naar het proactief voorspellen van de klantwens binnen de organisatie; 
  • Onderzocht wat het effect zou zijn op de logistieke processen;
  • Kosten berekeningen toegepast;
  • Interviews verricht met diverse managers en de directeur;
  • Data geannalyseerd;
  • Geconcludeerd dat het proactief voorspellen van de klantwens aantrekkelijk is voor de gehele organiastie. Dit is ook geimplementeerd.  

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

23

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Frans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SPSS, Python, Power BI, MS Office (Excel, Powerpoint, Outlook, Word)