Reda (Material Planner)

Reda heeft ruim 11 jaar ervaring in de Supply Chain. Momenteel is Reda werkzaam bij een productiebedrijf in de foodindustrie waar hij als Material Planner onderdeel uitmaakt van het Bedrijfsbureau. Hier is hij verantwoordelijk voor het afroepen van alle grond- en hulpstoffen en verpakkingen om deze tijdig in te kunnen zetten voor het productieproces. Hiernaast is Reda dé aangewezen persoon om contact te onderhouden met leveranciers omtrent voorraad, levertijden, en/of veranderingen in de planning. Omdat Reda al ruim 10 jaar werkzaam is bij zijn huidige werkgever en er voor hem geen concrete doorgroeimogelijkheden zijn, is hij zich aan het oriënteren op de arbeidsmarkt. Reda is latent op zoek naar een fulltime functie als Material Planner binnen de Supply Chain waar de mogelijkheid is om door te groeien naar Senior Supply Chain Planner of Hoofd Bedrijfsbureau.

 

Omdat Reda al ruim 10 jaar werkzaam is bij zijn huidige werkgever heeft hij zowel met zijn collega’s als klanten en leveranciers een uitstekende vertrouwensband opgebouwd. Zo is hij dé aangewezen persoon om klachten en bezorgdheden van leveranciers zorgvuldig af te handelen. Zo is een tijd geleden een factuur van een klant tegen een waarde van € 45.000,- niet afgehandeld omdat in de voorraad een voorraadverschil was van € 1.000,-. Reda heeft op eigen initiatief het magazijn doorgelopen en geanalyseerd waar het voorraadverschil vandaan kwam. Hij heeft geconcludeerd dat een collega te weinig voorraad had ingeboekt waardoor de fysieke voorraad en de voorraad in het systeem niet overeen kwam. Reda heeft de voorraad gecorrigeerd en dit heeft geleid tot een gezonde samenwerking tussen het bedrijf en de klant. Ook gaat Reda projectmatig te werk. Momenteel voert hij een project uit omtrent de fysieke werkwijze ten behoeve van de gezondheid van de werknemers. Voor zowel de medewerkers in het productieproces als de klant die de goederen afneemt blijkt dit de meest efficiënte keuze te zijn.

 

Reda heeft een opzegtermijn van 1 maand en bruto salarisindicatie van € 3.250,- op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het bestellen van alle grondstoffen en verpakkingen voor het productieproces tegen een gemiddelde waarde van € 500.000,- op week niveau;
  • Contact onderhouden met klanten en leveranciert omtrent voorraad, levertijden, producten en/of veranderingen in de planning;
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;
  • Fungeren als contactpersoon tussen verschillende afdelingen waaronder Logistiek, Productie, Bedrijfsbureau en het Management Team.

Functie

Material Planner

Leeftijd

37

Woonplaats

Asten

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Excel, PowerPoint, Word, Outlook)