Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Sacha (Supply Chain Planner)

Sacha is momenteel werkzaam als Supply Chain Planner bij een handels/productie organisatie. Bij deze werkgever is ze gestart als Commercieel medewerker binnendienst waar ze al kort kennis heeft gemaakt met verschillende aspecten van de Supply Chain. Zo was ze binnen deze functie medeverantwoordelijk voor het opstellen van het productieproces en de productieplanning, heeft ze de inkoopafdeling ondersteund bij het verwerken van data en onderhield ze contact met leveranciers. Als Supply Chain Planner heeft Sascha naast haar huidige werkzaamheden nog veel verantwoordelijkheden. Van het opstellen van de planning voor de binnenkomende orders tot aan contact onderhouden met transporteurs en het controleren en versturen van inkooporders. Omdat Sascha zich niet prettig voelt bij de huidige werksfeer is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain Planner of Inkoper.

Sacha is een enthousiaste, energieke jongedame die goed weet wat zij wil. Ze is niet bang om haar mening te uiten en weet van aanpakken. Met haar positieve mindset "Wie iets wil bereiken moet er hard voor werken" zet zij zich voor de volle 100% in om haar doel te behalen. Door haar leergierige instelling weet zij dingen snel eigen te maken en is zij altijd bezig zichzelf te ontwikkelen. Sacha is een eerlijke en zorgzame collega binnen een team.

Sascha heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Opstellen van de planning voor de binnenkomende orders;
  • Het invoeren en verwerken van de voorraad orders;
  • Contact onderhouden met (inter)nationale leveranciers omtrent order status;
  • Contact onderhouden met transporteurs;
  • Controleren en versturen van de inkoop orders;
  • Het opstellen van de productieplanning;
  • Aanmaken van productie orders;
  • Verantwoordelijk voor interne bestellingen zoals kantoor artikelen en pallets voor het magazijn.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

26

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Duits en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Ms Office (Excel, Word), Navision