Kay (Projectmanager)

Kay heeft theoretische en praktische kennis door zijn afgeronde mbo 4 International Business, hbo International Business and Management en een bijna afgeronde Master Supply Chain Management & Procurement. Kay heeft zijn scriptie geschreven bij een productieorganisatie actief in de metaalsector tijdens zijn hbo-opleiding. Dit heeft hij dusdanig goed gedaan dat hij een baan aangeboden heeft gekregen om zijn voorstel te implementeren. Toen de implementatie afgerond was is Kay begonnen aan Master Supply Chain Management & Procurement en momenteel aan het afronden. Kay zoekt altijd de uitdaging en is daarom aan het afstuderen en tegelijkertijd stage aan het lopen bij een productiebedrijf actief in de hightech. Hij is verantwoordelijk om te schakelen met leveranciers omrent een nieuwe EU wetgeving. Deze wetgeving zorgt er voor dat het inkoopproces en de kwaliteitsnormen een stuk ingewikkelder worden. Kay is in oktober klaar met afstuderen en is op zoek naar een startersfunctie binnen de Supply Chain. Vanwege zijn passie voor de techniek zoek hij specifiek naar een functie/ organisatie waar hij gebruik kan maken van zijn technische kennis.

Leergierig, zo kan je Kay het beste omschrijven. Dat blijkt wel uit de studies die hij heeft afgerond. Hij heeft zich vanuit het vmbo weten te ontwikkelen tot aan Master niveau. Zijn leergierigheid laat ook zien dat Kay een echte aanpakker is. Hij heeft namelijk een duidelijke visie en dat is succesvol worden binnen de Supply Chain. Tijdens zijn stages en opleidingen heeft Kay veel te maken gekregen met verschillende nationaliteiten. Dit heeft er voor gezorgd dat zijn communicatie skills op zowel Nederlands als Engels niveau uitmuntend zijn. Ook hierdoor weet Kay goed te schakelen en zich aan te passen aan de persoon waar mee hij in contact staat. Door de combinatie van zijn praktische mbo-opleiding en analytische Master kan hij processen goed in kaart brengen. Mede door zijn stages en werkzaamheden als Assistent Management in de technische sector heeft hij zijn technische kennis verder ontwikkeld.

Kay is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- op basis van 40 uur per week.

 

Werkzaamheden

  • Onderzoeken van inkoopprocessen bij verschillende technische organisaties;
  • Vergelijken van processen die organisaties hanteren bij de inkoop van producten;
  • Controleren van processen omrent kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, prijs en vastgestelde contracten;
  • Onderzoeken wat de beste manier van inkoop is door interviews af te nemen met verschillende grote organisaties in de hightech;
  • Schrijven van een literatuur onderzoek omrent deze processen.

Functie

Projectmanager

Leeftijd

26

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, PowerPoint).