Danielle (HBO Starter Supply Chain)

Danielle heeft afgelopen mei haar Hbo-opleiding behaald. Haar afstudeeronderzoek was erop gericht om de patiëntenstroom te optimaliseren. Door de wachttijden met 50% te verlagen is niet alleen de klanttevredenheid verbeterd, maar is er ook een fysieke tijdsbesparing gerealiseerd. Nu zij officieel in het bezit is van haar Hbo-diploma, is Danielle op zoek naar een startersfunctie waarbij zij onderdeel is van een hecht team. Bijvoorbeeld als Junior Supply Chain Coördinator.   

 

Dat Danielle gedreven en communicatief vaardig is, blijkt uit haar afstudeeronderzoek bij een ziekenhuis. Hier heeft zij op eigen initiatief verpleegkundige en chirurgen benaderd om te achterhalen wat er mis ging met de patiëntenplanning. Ook heeft zij hen vervolgens een advies aangedragen hoe dit in de toekomst te kunnen verbeteren. Met het bedenken van oplossingen denkt zij out-of-the-box en weet hierdoor een goed en duidelijk inzicht van de situatie te krijgen.

 

Danielle is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Onderzoek gedaan naar de mogelijkheid om de patiëntenstroom te optimaliseren;
  • In kaart brengen van huidige wachttijden;
  • Interviews afgenomen met verpleegkundige, chirurgen en patiënten;
  • Bijwonen van spreekuren;
  • Advies aangedragen om de patiënten direct na het spreekuur een vervolgafspraak te laten maken, hierdoor kan er beter op de planning worden geanticipeerd. Met het optimaliseren van de planning, kan de klanttevredenheid worden verhoogd en de wachttijden met 50% gereduceerd.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

27

Woonplaats

regio Eindhoven

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, PowerPoint, Word, Outlook).