Johan (Productieplanner)

Johan heeft al ruim 9 jaar ervaring binnen de Supply Chain en Logistiek. Hij heeft verschillende functies bekleed waaronder Productieplanner en Master Planner. In zijn huidige functie, als Productieplanner, is hij verantwoordelijk voor het uitgeven van orders naar de vloer en de opvolging op de productievloer. Daarnaast coördineert hij de leveringen vanuit de buitenlandvestingen naar Nederland en vervolgens naar de klant. Hiervoor heeft hij veel contact met de fabrieken in het buitenland en de Masterplanner intern. Bij zijn huidige werkgever heeft Johan ook met succes het young Potential program en een geavanceerde Excel cursus afgerond. Daarnaast heeft Johan ook ruime ervaring met verbeterprojecten. Zo heeft hij bij vorige werkgevers de productie efficiënter ingericht en de levering van goederen geoptimaliseerd. Johan zit al geruime tijd bij zijn huidige werkgever en is toe aan een nieuwe stap. Het liefst gaat hij aan de slag binnen een productieorganisatie, waar hij zichzelf kan blijven ontwikkelen en in de toekomst kan doorgroeien naar een leidinggevende functie. 

Johan is een rustige, vriendelijke man die betrokken is bij de organisatie en zijn collega's. Hij werkt graag samen en is zeer toegankelijk en benaderbaar. Hierdoor is hij een gemakkelijke gesprekspartner en voelen collega's zich snel op hun gemak bij Johan. Daarnaast is Johan zeer leergierig, dit blijkt ook uit het feit dat hij bij zijn huidige werkgever diverse trainingen heeft gevolg. Johan zou ook in de toekomst graag een training / opleiding willen volgen om zijn leidinggevende eigenschappen verder te ontwikkelen. Tevens is Johan geordend en gaat hij graag gestructureerd te werk. 

 

Johan heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Opstellen van de productieplanning op basis van middel-lange termijn;
  • Vrijgeven van orders naar de vloer en de opvolging op de productievloer;
  • Coordineren van leveringen vanuit de buitenlandvestigingen naar Nederland en vervolgens naar de klant;
  • Contact onderhouden met fabrieken in het buitenland en interne afdelingen;
  • Problemen in het proces signaleren en oplossen;
  • Back-up voor de Supply Chain Coordinator;
  • Trainen van medewerkers in de fabriek in het buitenland.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

35

Woonplaats

Bergen op Zoom

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

BAAN, ESS, Manugistics, JD Edwards, OMP Scheduler, MS Office, Excel (Ervaren)