Demi (Demand Planner)

Demi is in juli 2019 afgestudeerd aan de hbo-opleiding Logistics Management en heeft hiervoor twee stages gelopen. Voor haar afstuderen heeft zij naast het doen van haar onderzoek ook de Demand Planners en Inkopers ondersteund. Zij onderzocht hoe de organisatie middels het aanscherpen van de afspraken met leveranciers, de eigen leverbetrouwbaarheid naar haar klanten kon verhogen. Met haar advies om de interne data en verwachtingen beter af te stemmen op de leveranciers, kon de organisatie dit realiseren. Daarna is Demi werkzaam geweest als E-commerce Suply chain medewerker. In haar meest recente functie als Demand Planner heeft Demi 2 jaar lang ervaring opgedaan met het plaatsen van bestellingen, forecasting, contact met leveranciers/stakeholders, administratie bijhouden middels Navision en Slimstock, procesoptimalisatie en voorraadwaarde. 

Demi is vlotte prater, heeft een open uitstraling is communicatief vaardig. In haar werk helpt zij haar collega's graag, ook al neemt haar eigen werkdruk hierdoor toe. Tijdens haar scriptie heeft zij bijvoorbeeld ongeveer 70% van haar tijd meegewerkt op de afdeling, zonder dat ze in tijdnood kwam met haar scriptie. Dit toont dat zij stressbestendig en een harde werker is. Dit, in combinatie met haar werkmentaliteit, vakkennis en behulpzaamheid, zal in elke organisatie een toegevoegde waarde zijn.

Demi heeft een opzegtermijn van 1 kalendermaand, is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Beheren van forecast data;
  • Plaatsen van inkooporders;
  • Contact onderhouden met leveranciers;
  • Bewaken van levertijden en orderinformatie;
  • Optimaliseren van de voorraadniveaus;
  • Initiëren van proces verbeteringen.

Functie

Demand Planner

Leeftijd

26

Woonplaats

Omgeving Uithoorn

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in verstaan, matig in woord en geschrfit.

Computervaardigheden

SAP, Navision, MS Office: Word, Excel (goed), PowerPoint