Jackey (WO Starter Supply Chain)

Begin 2016 is Jackey verhuisd naar Shanghai om haar internationale ervaring op te doen en is aan de slag gegaan als Sales Manager. Een jaar later is Jackey terug verhuisd naar Nederland en is zij aan de slag gegaan als Operations Coördinator Export bij een bedrijf actief in de food sector. Hier is zij verantwoordelijk geweest voor het coördineren van 6 miljoen kilo aan producten naar de Dominicaanse Republiek en het ontwikkelen van nieuwe markten in Latijns Amerika. Jackey is momenteel haar Master Internationale Betrekkingen aan het afronden en is per september op zoek naar een startersfunctie binnen de supply chain of logistiek. Jackey is op zoek naar een internationale omgeving waar ze gebruik kan maken van haar internationale ervaringen.

 

Een nieuwe taal leren is voor Jackey een uitdaging die zij niet uit de weg gaat. Door haar internationale ervaringen beheerst Jackey maar liefst 5 talen. Onder andere door haar studies en buitenlandse ervaringen heeft Jackey het zo ver kunnen schoppen. In een nieuwe omgeving gaan wonen, een nieuwe taal leren en gaan werken in een vreemd land vergt doorzettings- en aanpassingsvermogen. De combinatie van haar eerdere werkzaamheden en communicatieve skills, maakt Jackey een ideale starter in een internationale omgeving.

 

Jackey is vanaf september fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de coördinatie van 6 miljoen kilo aan voedingsmiddelen naar de Dominicaanse Republiek;
  • Contact onderhouden met klanten, leveranciers, forwarders en RVO wereldwijd (Dominicaanse republiek, Uruguay, Chili, Colombia, Guatemala, Peru en Europa).Coördineren transport van leveranciers naar klant;
  • Controleren voortgang van de leveringen;Verwerken en uitvoeren van import- en exportdocumenten;
  • Onderzoeken en benaderen van nieuwe markten in Chili, Colombia, Guatemala en Peru;
  • In kaart brengen van export wetgevingen van de desbetreffende landen;
  • Contact onderhouden met regeringen m.b.t. de exportwetgeving.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

27

Woonplaats

Roggel

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Spaans en Duits goed in woord voldoende in geschrift, Chinees voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Dycotrade, Qbil en Word, Excel(goed), PowerPoint.