Henk (Teamleider Productie)

Henk heeft gedurende zijn carrière diverse leidinggevende en manager rollen vervuld. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring binnen de Supply Chain. Henk heeft ervaring met het aansturen en coachen van een team, het leiden van de productie, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en het waarborgen van 5S. Hiernaast heeft Henk ook ervaring met het uitvoeren van analyses en nam hij deel aan diverse LEAN (verbeter)overleggen. Henk is onlangs als Teamleider gestart bij een dienstverlenende organisatie, echter merkt Henk dat hij hier minder voldoening uithaalt dan binnen de maakindustrie. Om die reden is Henk op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain bij een organisatie met een fijne en informele sfeer en uiteraard binnen de maakindustrie.

 

Henk is een hardwerkende man met een fijne manier van leidinggeven. Hij biedt een luisterend oor naar zijn collega’s en toont oprechte interesse, een echte peoplemanager. Desondanks kan hij hard optreden wanneer nodig en deinst hij niet terug bij het uiten van zijn mening wanneer hij ziet dat dingen beter kunnen. Ook is hij een teamplayer die niet vies is van hard werken. Wanneer hij merkt dat zijn collega’s handjes te kort hebben springt hij bij op de werkvloer om zo een ondersteunende rol uit te voeren voor zijn team. Henk heeft gedurende zijn carrière in diverse keukens gekeken en hier ruimer kennis en ervaring opgedaan. Hij is een laagdrempelig persoon, men stapt snel op hem af, en kan zaken goed relativeren. In zijn vrije tijd is Henk graag aan het klussen in en rondom het huis en brouwt hij samen met een vriendengroep hun eigen bier. Daarnaast is Henk mantelzorger voor zijn partner, om die reden werkt hij liever 32 uur per week.

 

Henk is 32 uur per week beschikbaar, heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.100,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.   

Werkzaamheden

  • Aansturen, coachen en begeleiding van het assemblage team, 20 medewerkers;
  • Voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken;
  • Voeren van sollicitatiegesprekken;
  • Deelnemen aan dieverse overleggen en verbeteroverleggen (LEAN);
  • Waarborgen van 5S;
  • Contacten onderhouden met diverse afdelingen.

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

57

Woonplaats

Oss

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Word, Excel, Outlook)