Oya (HBO Starter Supply Chain)

Oya heeft onlangs haar hbo-diploma voor Communicatie met vlag en wimpel behaald. Naast haar studie heeft Oya verschillende malen de functie van sales assistent bekleed. Bij haar laatste werkgever (part-time) was Oya niet enkel een sales assistent maar ook de inkoop assistent van de manager. Hier bepaalde ze de inkoop van de producten n.a.v. klantbehoeftes en afnames van de producten en verkocht ze de producten aan klanten. Daarnaast was zij verantwoordelijk (in samenspraak met de manager) voor het contact met de leveranciers over de levertijden alsook de prijsbepalingen hiervan. Ook voerde zij kwaliteitscontroles uit op de artikelen. Als de manager niet aanwezig was, droeg zij de gehele verantwoording voor het inkoopproces van de producten. Daarnaast was Oya ook verantwoordelijk voor het gehele administratieve gedeelte achter de schermen. Oya heeft tijdens deze functie affiniteit voor de Supply Chain sector gecreëerd en wilt nu graag fulltime aan de slag als starter in de Supply Chain. Zij is door haar helicopterview prima inzetbaar als junior Supply Chain coördinator, medewerker bedrijfsbureau of als junior inkoper.

Oya is een rustige en vriendelijke jongedame. Door haar familie, vrienden en collega’s wordt ze omschreven als behulpzaam, nauwkeurig en loyaal. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is erg leergierig. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat ze niks over inkoop wist en het tijdens het werken snel heeft opgepakt.

Oya is per 1 oktober fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Inkoop bepalen van producten, n.a.v. klantbehoeftes;
  • Verantwoordelijk voor de prijsbepaling aan de hand van marktonderzoek;
  • Verkopen van artikelen;
  • Contact met leveranciers over levertijden en prijsbepalingen;
  • Goudinkoop van derden (klanten) aan de hand van verschillende testen, ook prijsbepaling hiervan aan de hand van speciale formules;
  • Kwaliteitscontroles van producten;
  • Kennis over briljante stenen;
  • Adviseren over artikelen.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

28

Woonplaats

Waalwijk

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Turks vloeiend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Powerpoint)