Dianne (Supply Chain Planner)

Met een afgeronde hbo- en wo-opleiding is Dianne in 2015 projectmatig aan de slag gegaan bij verschillende organisaties. Na deze periode heeft Dianne haar passie gevonden in de logistieke sector. Voor een periode van 1,5 jaar is Dianne aan de slag gegaan als Assistent Export Manager, om vervolgens door te groeien naar Logistics Officer en is momenteel werkzaam als Quality Assurance Analist. In deze functie heeft Dianne onlangs een project uitgevoerd om ervoor te zorgen dat een achterstand van implicaties overzichtelijk is gemaakt en ook heeft zij hiermee de reden van vertraging aangetoond. Dankzij haar analyse en rapportage omtrent de problemen is haar werkgever momenteel een inhaalslag aan het maken om de vertragingen te minimaliseren. De afdeling waar ze werkzaam is verhuist binnen een jaar naar het buitenland, waardoor Dianne momenteel latent op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Zij is klaar voor iets nieuws en zoekt daarom een uitdaging als Productieplanner waar ze zich op termijn bezig kan gaan houden met LEAN verbeteringsprojecten.

 

Dianne is constant bezig met haar ontwikkeling, zowel op persoonlijk- als op carrière gebied. Dit blijkt uit haar opleidingen en werkervaring. Dianne heeft de mentaliteit om zichzelf constant tot het maximale te pushen om het beste resultaat te behalen. Door haar leergierigheid weet zij ook snel werkzaamheden op te pakken, waardoor ze haar functie snel eigen kan maken. Dianne heeft een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, je kan haar echt loslaten in een functie en altijd goed resultaat verwachten. De combinatie van structureel en planmatig te werk gaan geeft haar veel rust en ze is hier dan ook zeer goed in. Dianne weet goed het moeten en kunnen te onderscheiden en weet hierdoor de juiste prioriteiten te stellen.

 

Dianne heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.400,- op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de interne kwaliteitsnormen die zijn afgestemd op de FDA en iso en zorgdragen dat deze kwaliteitsnormen altijd behaalt worden;
  • Analyseren van health system incidenten die gerapporteerd worden door de Engineers;
  • Coderen van inccidenten;
  • Contact onderhouden met verschillende stakeholders zodat incidents reports compleet zijn;
  • Organiseren van trainingen voor Engineers zodat de opgestelde rapportages voldoen aan de gestelde eisen;
  • Lean projecten draaien.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

30

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP(gevorderd), Navision, SPSS, MS Office (Word, Excel(gevorderd), PowerPoint)