Kelly (Technisch Inkoper)

Kelly heeft ruim 6 jaar ervaring als Technisch Inkoper, waarvan het afgelopen jaar als Project Inkoper bij een internationale productieorganisatie. Binnen haar functie is zij verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces van A tot Z van staal, technische componenten en materiaal per toegewezen project. Ze begeleidt onder andere het offertetraject, schakelt dagelijks met engineers en projectleiders, onderhoudt contact met leveranciers en voert de onderhandelingen uit, stelt raamcontracten op en bewaakt het orderproces,etc. Daarnaast is ze teamlid bij een lopend intern project waarbinnen een 'denktank' is opgezet om in teamverband inkoopprocessen te optimaliseren. Ondanks dat ze haar functie met heel veel plezier uitvoert, wordt haar contract vanwege COVID-19 niet verlengd. Met deze reden is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper.

Kim is een energieke vrouw die gepassioneerd is over haar vakgebied. Ze is communicatief zeer vaardig en daarnaast standvastig. Dit komt ten goede wanneer zij de gesprekken voert met leveranciers, want zo sluit zij de beste deals. Ze is gedreven, werkt hard en is betrokken bij de organisaties waar ze voor werkt. Zo heeft bijvoorbeeld tot twee keer toe naast haar rol als Technisch Inkoper een ERP-systeem geïmplementeerd om de bedrijfsprocessen naar een hoger plan te tillen.

Kim heeft een opzegtermijn van twee weken, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  •  

Functie

Technisch Inkoper

Leeftijd

29

Woonplaats

regio Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende.

Computervaardigheden

Microsoft Navision & AX, SAP, Odissy, SI2000 en MS Office; Excel, Word en PowerPoint