Pieter (Supply Chain Coördinator)

Pieter heeft meer dan 10 jaar ervaring als planner in de maritieme industrie. Hij is destijds ook begonnen met de opleiding ‘Maritiem Officier alle Schepen'. Al werkend heeft hij zijn diploma behaald en kennisgemaakt met alle aspecten van de zeevracht. Na vijf jaar te hebben gewerkt als Officier werd het tijd om zijn ankers uit te gooien en is hij als terminal planner aan de slag gegaan in Rotterdam. Hier bewaarde hij het overzicht en zorgde hij ervoor dat alle ca. 1000 containers dagelijks werden overgeslagen. Hier was hij verantwoordelijk voor het organiseren van de materialen-en voorraadbeheer en zorgde hij dat de juiste mensen op de juiste tijd op de haven aanwezig waren en dat er voldoende ruimte was in de loodsen.
Na vijf jaar deze functie te hebben uitgevoerd heeft Pieter gekozen voor een functie dichterbij huis. Maar de haven blijft roepen. Pieter is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende baan en wil hierbij graag zijn horizon verbreden door meerdere branches te verkennen binnen de Transport en Supply Chain wereld.

Pieter is een vriendelijke man met een zee aan ervaring binnen het planvak. Hij blijft zich graag ontwikkelen door nieuwe dingen te leren en heeft absoluut geen last van koudwatervrees. Wat hij belangrijk vindt in zijn werkzaamheden is uitdaging en diversiteit. Hij trekt makkelijk verantwoordelijkheden naar zich toe en durft beslissingen te nemen. Met Pieter in je team weet je dat zaken niet blijven liggen maar dat deze worden opgepakt. Collega's kunnen op hem terugvallen omdat hij makkelijk overzicht bewaard.
Pieter woont samen met zijn vrouw en twee dochters in Hilversum. In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig met cardio en krachttraining.

Pieter heeft een opzegtermijn van één maand, is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • het zo efficiënt mogelijk indelen van de lading, aan boord van de lichters en in de magazijnen (6).
  • zorgen dat alle binnenkomende en uitgaande schepen op tijd van A naar B komt in een logische volgorde
  • contact onderhouden met terminals, schippers, klanten
  • Boekingsgegevens verwerken en er voor zorgen dat deze compleet zijn.
  • Controleren van de documentatie.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

46

Woonplaats

Hilversum

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in taal en geschrift, Duits goed in taal

Computervaardigheden

Pluriform, WFP, WMS, Marcom, Autostore, Microsoft Office