Jaap (Inkoper)

Jaap heeft ruim 20 jaar ervaring als inkoper en heeft voornamelijk gewerkt bij productiebedrijven. Bij een kunstoffabrikant, waar hij meer dan 10 jaar (senior)inkoper was, was hij verantwoordelijk voor de inkoop en het zorg dragen voor tijdige aanlevering van goederen. Daarnaast verbeterde en begeleidde hij de inkoopprocessen. Bij een bedrijf dat verpakkingen produceert, was Jaap Hoofd Inkoop. Hier gaf hij leiding aan vier medewerkers en was hij verantwoordelijk voor het professionaliseren van de inkoopafdeling en de inkoopprocessen. Hier was hij een coachende leider, omdat hij het fijn vindt om zijn collega’s als gelijke te behandelen. Door een verhuizing van de vestiging, was Jaap genoodzaakt een andere baan te zoeken. Vervolgens maakte Jaap een uitstapje naar accountmanager. Jaap werkt toch liever als inkoper, omdat dit veelzijdiger is. Jaap is op zoek naar een rol als Senior Inkoper / Hoofd Inkoop.

Jaap is een sociale man die gemakkelijk contact maakt met mensen en organisaties. Hij netwerkt graag, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Hij is goed in staat om te kijken naar de belangen van de verkopende partij en gaat altijd voor een win-win. Dit maakt Jaap een goede onderhandelaar. Tevens is Jaap innovatief. Hij is altijd bezig om processen te verbeteren. Jaap heeft bij de kunststoffabrikant het proces zo weten te verbeteren dat er geen vertraging meer  werd opgelopen bij binnenkomende goederen. Jaap is een teamplayer die graag onderdeel uitmaakt van een team. 

Jaap heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verkoop van grijpers voor autolaadkranen en containerleidingsystemen
  • Relatiebeheer
  • Onderhouden dealernetwerk

Functie

Inkoper

Leeftijd

51

Woonplaats

regio Arnhem

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Unit4, Navision, Exact, SAP, IFS, Axapta, JD Edwards, MS Office