Roelof (Inkoper)

Roelof heeft ruim 10 jaar ervaring als inkoper en heeft voornamelijk gewerkt bij technische productiebedrijven. Binnen een groot technisch productiebedrijf betselt Roelof producten, vraagt hij offertes aan en controleert hij producten. Hij werkt hier in een hecht team. Bij een ander productiebedrijf was Roelof als inkoper verantwoordelijk voor het implementeren van SAP. Daarnaast was hij bij dit bedrijf de enige inkoper en dus eindverantwoordelijk voor alle inkoopprocessen. Roelof mist momenteel structuur in zijn huidige baan. Als ervaren inkoper is Roelof op zoek naar een technisch productiebedrijf. 

Roelof is een enthousiaste en gedreven man. Hij is gepassioneerd over zijn werkzaamheden bij de bedrijven waarvoor hij heeft gewerkt. Roelof is leergierig. Ondanks dat hij geen technische opleiding heeft gevolgd, was hij altijd bereid om veel over de techniek te leren, ook in eigen tijd. Roelof heeft een sterk analytisch denkvermogen. Hij is in staat om de inkoopprocessen zo te laten verlopen dat er geen vertragingen oplopen. Roelof is vasthoudend. Als hij ergens een bepaald idee over heeft, moeten er goede argumenten komen om Remi te overtuigen. Roelof werkt graag in teamverband. 

Roelof heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand, op basis van een 32 uur durende werkweek.

Werkzaamheden

- Klaarzetten van de bestelling. 

- Onderhandelen over de inkoopprijs van de grondstoffen.

- Bepalen van de prijs, kwaliteit, levensduur en garantie van grondstoffen. 

- Brandjesblussen. 

Functie

Inkoper

Leeftijd

43

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands: moedertaal Engels en Duits: zeer goed, zowel in woord als in schrift

Computervaardigheden

MS Office, SAP, Elmacos, Speed, EXACT, JDE en E3