Casandra (Voorraadbeheerder)

Casandra heeft al meer dan 8 jaar ervaring binnen de Supply Chain en Logistiek. In haar huidige functie als Customer Service Representative is zij verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad voor verschillende klanten binnen hun warehouse. Daarnaast maakt zij de forecast op basis van data analyses. Casandra is ook verantwoordelijk voor het afroepen van orders vanuit het buitenland. Zij werk nauw samen met de accountmanagers en operations managers voor eventuele escalaties en afhandeling van klachten. In haar brede rol geniet Casandra ook van het dagelijkse contact dat zij heeft met verschillende klanten. Voor deze klanten controleert zij de voorraad en distribueert zij orders binnen NL en BE. In haar vorige functie als Logistics Specialist was zij ook verantwoordelijk voor het bewaken van de voorraad en het afstemmen hiervan in twee verschillende systemen (SAP & Warehouse Management). Met name het oplossen van (pick)fouten in de voorraad en het uitzoekwerk ligt Casandra erg goed, daarnaast draagt ze graag verbeterprocessen aan. Casandra is op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat haar huidige werkgever gaat verhuizen en dit niet te combineren valt met haar kinderen. Een functie als Voorraadbeheerder of Demand Planner ligt Casandra goed.

Casandra is een spontane en prettige gesprekspartner die weet waar ze over praat. Zij vindt het prettig om met verschillende afdelingen samen te werken maar kan ook prima zelfstandig aan de slag. Casandra is een spin-in-het-web die het bedrijfsbelang hoog op haar lijst heeft staan. Zij is van nature georganiseerd, een van haar sterkste punten is dan ook het aanbrengen van structuur. Daarnaast is zij gewend om snel te werken, ad hoc situaties gaan haar daardoor ook erg goed af. Hiernaast is Casandra sterk met data analyses en programma’s zoals SAP en Excel.

Casandra is 28 uur per week beschikbaar, heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor bewaken van het voorraadbeheer van verschillende klanten binnen het warehouse;
  • Het opmaken van de forecasts op basis van data analyses vanuit het voorraadbeheer en afnames; 
  • Afroepen van orders vanuit UK & China voor verschillende klanten;
  • Medeverantwoordelijk voor de distributie binnen NL en BE van voorraad van klanten; 
  • Dagelijkse communicatie met klanten zowel telefonisch als per e-mail voor de afhandeling van zendingen en voorraadbeheer; 
  • Registreren, analyseren en verwerken van alle klantzendingen in SAP; 
  • Nauwe samenwerking met accountmanagers en operations voor de escalaties en afhandeling van klachten; 
  • Het opmaken van rapporten, waaronder de KPI’s, in-outbound zendingen en RMA verwerking;
  • Dagelijkse communicatie met transporteurs in het kader van zending statussen en afspraken voor leveringen.

Functie

Voorraadbeheerder

Leeftijd

35

Woonplaats

Dongen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Spaans moedertaal. Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Excel, Word, Powerpoint), Lotus Notus, Outlook, Access