Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Maarten (Supply Chain Planner)

Maarten heeft ruim een jaar ervaring als logistiek coördinator. Bij een internationaal logistieke dienstverlener coördineerde hij internationale zendingen. Hier voerde hij wekelijks 50 orders in en handelde hij 40 aanvragen per week af. Maarten was medeverantwoordelijk voor weg-, zee- en luchttransport. Hij had contact met Zuid-Amerikaanse klanten, zowel telefonisch als per mail. Daarnaast was Maarten verantwoordelijk voor het opstellen, controleren en doorzetten van facturen. Maarten is op zoek naar een functie als Supply Chain planner, waar hij zijn kwaliteiten kan benutten.

Maarten is een analytisch sterke man. Hij denkt kritisch na, waardoor hij in staat is om beslissingen te maken op basis van alle vergaarde informatie. Hierdoor kan Maarten processen zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Tijdens een van zijn stages heeft hij het magazijn van een bedrijf opnieuw ingericht, waardoor er minder opslagruimte nodig was. Maarten functioneert goed in teamverband. Hij vindt het fijn om samen zaken op te lossen. Maarten heeft een groot doorzettingsvermogen. Hij heeft zijn Master International Markets in Spanje gedaan, waar hij bij een Spaanstalig bedrijf stage heeft gelopen. Maarten heeft hiervoor de Spaanse taal geleerd.

Maarten is per direct beschikbaar als Supply Chain Planner. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

- Leiding geven aan drie werknemers, twee op sales en één op administratie; 

- Leiden van vergaderingen en voeren van functioneringsgesprekken;

- Koude acquisitie, +- 250 belletjes per week; 

- Klanten adviseren over bevestigingsproducten;

- Ontwikkelen van het CRM-systeem.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

28

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Spaans goed in woord en geschrift, Duits redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, SAP, Navision