Martin (productie planner)

Martin is een Productieplanner//Transportplanner met meer dan 5 jaar ervaring in de food sector. Als productieplanner is hij verantwoordelijk voor 2 productielijnen en voor het beheren van het orderproces van de supermarkt naar de leveranciers. Hij is ook verantwoordelijk voor het aansturen van de werknemers in het magazijn en het indelen van de laaddeuren. Daarnaast maakt Martin een demandplanning tot 3 maanden voorruit. Bij dezelfde werkgever bekleed Martin  ook een andere functie, namelijk als transportplanner. Als transportplanner is hij verantwoordelijk voor het plannen van het transport naar supermarkten. Hierbij stuurt Martin ook de chauffeurs aan in hun dagelijkse operaties. Hiervoor heeft Martin bij een andere werkgever ook het wagenparkbeheer gedaan alsook het plannen van de service. Martin voelt zich ook het meest thuis in een planfunctie. Martin is toe aan een nieuwe uitdaging waarbij hij zijn kwaliteiten meer kan ontwikkelen.

Martin komt op ons over als een kalme en analytische man. Hij weet zijn hoofd koel te houden onder stressvolle situaties en denkt in oplossingen. Chaos houdt hem scherp en hij ziet er uitdaging in om dit op te lossen. Deze loyale en hardwerkende man zet zich graag in voor zijn collega's, zowel op als buiten de werkvloer.

Martin heeft een opzegtermijn van 2 maanden, is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.900,- per maand.

Werkzaamheden

Periode: September 2014 – heden

Functie: Productie Planner

  • Beheren van orderproces van supermarkt naar leveranciers;
  • Aansturen van magazijnen en het indelen van de laaddeuren;
  • Plannen van transport naar de supermarkten.

Periode: 01 augustus 2009 – september 2014

Functie: Transport Planner

  • Aansturen chauffeurs in dagelijkse operatie;
  • Plannen van transport naar de supermarkten.

Functie

productie planner

Leeftijd

35

Woonplaats

Etten-Leur

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Locus, Shorttrack, verschillende WMS/CRM programma's, Microsoft Office