Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Cinar (HBO Starter Supply Chain)

Cinar heeft zijn hbo-studie Logistieke Economie zojuist afgerond en is klaar om het werkveld te betreden. Een combinatie van inspirerende vakken, 2 stages en individuele praktijkopdrachten hebben Cinar enthousiast gemaakt om een functie als Supply Chain Analyst of inkoper te bekleden. Deze interesse heeft hij gevormd door bij beide stages actief bezig te zijn met het onderhandelen en advies vragen bij externe bedrijven. Voor zijn afstudeeropdracht heeft Cinar een plan gemaakt om een volledig productieproces te automatiseren. Na marktonderzoek en raadplegen van een internationale vergelijkbare organisatie heeft Cinar een plan neergezet voor de aankoop van een machine voor een productieorganisatie, waardoor de werknemers voor andere, arbeidsvriendelijkere, werkzaamheden ingezet zouden kunnen worden.

Cinar is een enthousiaste jongeman met een oprechte glimlach en een drijfveer om zijn perfectionisme en doorzettingsvermogen in te zetten voor zijn toekomstige werkgever. Door het opzetten van een eigen bedrijf in zijn minor en een stage waar hij er alleen voor kwam te staan bewijst hij het zelfstandig plannen onder de knie te hebben. Daarnaast ambiert hij deze eigen verantwoordelijkheid ook nog eens! Waar hij zichzelf stressbestendig en resultaatgericht noemt, kan dit alleen maar bevestigd worden door zijn toenmalige stagebegeleider die met veel lof spreekt over Cinar. Cinar haalt graag het maximale uit zijn opdrachten, en zijn hoge cijfers zijn hier een mooi voorbeeld van.

Cinar is direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van €2.500,- per maand. 

Werkzaamheden

  • Probleem: klachten vanuit afdeling productie over fysieke werkzaamheden;
  • Onderzoek gericht op verbeteren arbeidsomstandigheden;
  • Onderzoek bestond uit interviews met medewerkers, meedraaien op productieafdeling, bezoek vergelijkbare organisatie;
  • Resultaat: automatiseren van productieproces zou problemen verhelpen;
  • Aanbevolen om machine aan te schaffen (investering van € 4 ton, welke een besparing van 3 FTE oplevert, huidige werknemers kunnen worden ingezet voor andere werkzaamheden).

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

25

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Turks

Computervaardigheden

Word, Excel, Power-Point, Acces, Visio, SPSS